Sokak Hayvanları İçin Kilimanjaro'ya Tırmandı - Son Dakika
Kültür Sanat

Sokak Hayvanları İçin Kilimanjaro'ya Tırmandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sam Tucker'in dağın zirvesinde çektiği görüntü Sam Tucker'in açıklaması Türkan Dağdelen'in konuşması Hayvan barınağından detay Sokak hayvanları için Kilimanjaro'ya tırmandı Fethiye'de yaşayan İngiliz vatandaşı, hayvan hakları ve sokak hayvanlarına dikkati çekmek için Tanzanya'daki 5 bin 895 metrelik Kilimanjaro Dağı'na tırmandı Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan İngiliz vatandaşı Sam Tucker, hayvan hakları ve sokak hayvanlarına dikkati çekmek amacıyla Tanzanya'daki 5 bin 895 metrelik Kilimanjaro Dağı'na tırmandı.

17.03.2016 16:46

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sam Tucker'in dağın zirvesinde çektiği görüntü

Sam Tucker'in açıklaması

Türkan Dağdelen'in konuşması

Hayvan barınağından detay Sokak hayvanları için Kilimanjaro'ya tırmandı

Fethiye'de yaşayan İngiliz vatandaşı, hayvan hakları ve sokak hayvanlarına dikkati çekmek için Tanzanya'daki 5 bin 895 metrelik Kilimanjaro Dağı'na tırmandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan İngiliz vatandaşı Sam Tucker, hayvan hakları ve sokak hayvanlarına dikkati çekmek amacıyla Tanzanya'daki 5 bin 895 metrelik Kilimanjaro Dağı'na tırmandı.

Tırmanışın ardından Dalaman ilçesindeki Ortaca Hayvan Dostları Derneği'nin (HAYDOS) barınağını ziyaret eden 28 yaşındaki Tucker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bir adam ve patiler" sloganıyla başarılı bir tırmanış gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyledi.

Birçok insanın çıkamadığı Kilimanjaro Dağı'nın zirvesine tırmanarak HAYDOS'un flamasını zirveye diktiğini anlatan Sam Tucker, "Çıkış anımı ve bayrağı dikişimi sosyal medyada paylaştım. Oradan bizi takip eden ve destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Bunu sokak hayvanları için yaptım" dedi.

Tucker, sokak hayvanları ve HAYDOS'a destek vermek için buna benzer farklı projeler yapmaya devam edeceğini de ifade etti.

HAYDOS Başkanı Türkan Dağdelen de "Sam, çok güzel bir projeye imza attı. Projeyle birlikte tanıtımımıza katkı sağladığı için mutlu olduk, projenin amacına ulaştığını düşünüyorum. Birçok insana ulaştık" diye konuştu.

Sokak Hayvanları İçin Kilimanjaro\'ya Tırmandı
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Sokak Hayvanları İçin Kilimanjaro'ya Tırmandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement