Deprem paylaşımları gündem olan Berna Laçin'in reklam anlaşması feshedildi - Son Dakika
Magazin

Deprem paylaşımları gündem olan Berna Laçin'in reklam anlaşması feshedildi

Bir temizlik markası, Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası yaptığı paylaşımlardan dolayı tepki çeken Berna Laçin ile reklam anlaşmalarını feshetti. Markanın reklam yüzü olan Laçin, konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

30.01.2020 12:10  Güncelleme: 13:30

Oyuncu Berna Laçin, Elazığ'da meydana gelen şiddetli depremin ardından Twitter'dan yaptığı paylaşımlardan dolayı tepkilerin odağı oldu. Binlerce kişi, Twitter hesaplarından paylaşım yaparak tepki gösterdikleri Laçin'in marka yüzü olduğu bulaşık sabununu da kullanmayacağını söyledi. Tepki mesajlarının yağdığı Laçin'in bir süredir reklamlarında oynadığı marka ile de anlaşmaları feshedildi.

DEPREM PAYLAŞIMLARI TEPKİ ÇEKTİ

Berna Laçin, Türkiye'nin tek yürek olduğu anlarda, vergi muafiyetinin sağlanması için devletin depremin şiddetini düşük gösterdiğini belirterek tepki gösterdi. Paylaşımlarından dolayı tepkilerin odağında olan Berna Laçin hakkında soruşturma başlatıldı.

Deprem paylaşımları gündem olan Berna Laçin'in reklam anlaşması feshedildi

REKLAM ANLAŞMALARI FESHEDİLDİ

Soruşturma kararının ardından Berna Laçin ile reklam anlaşması olan P&G firması, fesih kararı aldı. Firmanın bu kararı almasında, Berna Laçin'in toplumun büyük bir kesimi tarafından eleştiriliyor olması etkili oldu. Marka, Laçin ile olan tüm paylaşımlarını da sosyal medya hesaplarından kaldırdı.

NE OLMUŞTU?

Berna Laçin, Elazığ'da meydana gelen depremin ilk olarak 6.8 ardından 6.5 büyüklüğünde olduğu açıklaması yapılmasının ardından "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" paylaşımında bulunmuştu. Laçin, Kızılay'ın bağış çağrısında bulunmasıyla ilgili de "Biz her şeyimizi verelim o ayrı, ama neden hala deprem anı ilk akla gelen para toplamak ? Onca toplanan deprem vergisine ne oldu?" demişti.

Deprem paylaşımları gündem olan Berna Laçin'in reklam anlaşması feshedildi

BERNA LAÇİN KİMDİR?

Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'ni kazanınca ailecek İstanbul'a yerleşti. Mimarlık okurken oyunculuk yönü ağır basınca okulu yarıda bırakıp 1988 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girdi.

Aynı yıllarda Kenter Tiyatrosu'nda "Şafak Yıldızları" oyunuyla profesyonel tiyatrocu oldu. 1990 yılında şehir tiyatrosundayken televizyon hayatına da başladı. 1996 yılında televizyonda ''Taksi" programını sundu. 1997 yılında Kanal D'de ''Çocuktan Al Haberi'' adlı programın yanı sıra 'Böyle mi Olacaktı" adlı diziyle ekrana geldi.

Deprem paylaşımları gündem olan Berna Laçin'in reklam anlaşması feshedildi

Berna Laçin, 2009 yılında düzenlenen 31. Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında sunuculuk yaptı. 2010 yılında ATV'de "Her şey İçin Berna Laçin" adlı programı sundu. Berna Laçin, 1996 yılında çocukluk aşkı işadamı Tolga Eşiz ile evlendi. Ada adında bir kızları var.

Deprem paylaşımları gündem olan Berna Laçin\'in reklam anlaşması feshedildi

Son Dakika Magazin Deprem paylaşımları gündem olan Berna Laçin'in reklam anlaşması feshedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (56)

  • müge : kadın doğru söylüyor be boşuna kendinizi kandırmayın yeter artık açın gözünüzü 36 48 Yanıtla
  • Çukurovalı: Deterjan kirleri temizlerde,bunu gibilerin beyinlerindeki kirleri ne temizler. 47 28 Yanıtla
    asd: SENİ KİM TEMİZLİYCEK KOYUN 29 36
  • 1881: Dogru söyle dokuz köyden kovul 26 45 Yanıtla
    1453: Hiç şansınız yok! 11 14 Empati: Dogru sizden olunca hersey dogru oluyir demi nedense tum hainler orda toplanmis 11 2
  • tuğçe bölük: yazık, sanatçılar da konuşmazsa kim konuşacak bu memlekette? konuşana hemen işaret parmağı gösteriyorlar, bu nasıl bir demokrasidir ki fikrini söyleyince suç oluyor. 12 25 Yanıtla
    Bayramcan: Tebrik ederim Tuğçe.. !"!!!!! 2 1
  • ......: Beter ol millet can derdinde bu nalet siyaset derdinde kime ne çamur atarim 15 15 Yanıtla
  • RİZELİ: İKTİDARIN YANLIŞLARI SAVUNAN YANDAŞLARA KİMSE LAF ETMESİN KADIN BİRŞEY DEDİ DİYE ANLAŞMASINI FESİH EDİN.. TUZ KOKTU !!! 11 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement