Doğuş, duygusal bir şarkıyla babasını anlattı - Son Dakika
Magazin

Doğuş, duygusal bir şarkıyla babasını anlattı

Doğuş, duygusal bir şarkıyla babasını anlattı

Doğuş, Kemer'de gerçekleşen klip çekimleri sırasında duygularını dile getirdi. İki çocuk babası 49 yaşındaki şarkıcı, 'Babam şarkısı benim için çok önemli. Bildiğiniz üzere baba duygusunu çok tatmamış çocukluk geçiren biri olarak kelimeleri yazıya döküp notalarla birleştirdim' açıklamasını yaptı. Ünlü isim, 'Bir çocuğun yokluğunda eksik yanlarından biridir baba karakteri. Ben de çocukluğumda hep eksiktim. Yıllar sonra kısa bir süreliğine bu eksikliği kapatabilsem de içimde hep yara olarak kalmıştır bu konu. Yıllardır yapmak istediğim şarkıyı şimdi sevenlerimin ve müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyoruz' dedi.

28.10.2023 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğuş, Kemer'de gerçekleşen klip çekimleri sırasında duygularını dile getirdi. İki çocuk babası 49 yaşındaki şarkıcı, "Babam şarkısı benim için çok önemli.

Bildiğiniz üzere baba duygusunu çok tatmamış çocukluk geçiren biri olarak kelimeleri yazıya döküp notalarla birleştirdim" açıklamasını yaptı.

"ÇOCUKLUĞUMDA HEP EKSİKTİM"

Ünlü isim, "Bir çocuğun yokluğunda eksik yanlarından biridir baba karakteri. Ben de çocukluğumda hep eksiktim. Yıllar sonra kısa bir süreliğine bu eksikliği kapatabilsem de içimde hep yara olarak kalmıştır bu konu.

Doğuşun baba hasreti şarkı yazdırdı

Yıllardır yapmak istediğim şarkıyı şimdi sevenlerimin ve müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyoruz" dedi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Doğuş, duygusal bir şarkıyla babasını anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement