Ak Partili Resul Kurt'tan Selahattin Demirtas'a Sert Tepki - Son Dakika
Politika

Ak Partili Resul Kurt'tan Selahattin Demirtas'a Sert Tepki

Ak Partili Resul Kurt\'tan Selahattin Demirtas\'a Sert Tepki

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Resul Kurt, Bakırköy Şenlikköy’de pazar gezdi.

18.10.2015 14:37

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Resul Kurt, Bakırköy Şenlikköy'de pazar gezdi. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Resul Kurt, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ı sert bir şekilde eleştirerek, "Demirtaş ve Yüksakdağ'ın barıştan anladığı savaş ve bombadır " dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Resul Kurt, Şenlikköy Mahallesi'nde bulunan pazarı gezdi. Burada pazarcılar ve vatandaşlarla sohbet eden Resul Kurt, AK Parti'ye destek istedi. Bir ara Pazar tezgahının başına geçen Kurt, burada pazarcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Pazar ziyareti sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kurt, 7 Haziran'dan sonra hükümetin kurulmamasının esnafta ve vatandaşta bir beklenti oluşmasına neden olduğunu söyleyerek, "Şu an herkes stabil bir vaziyette, 1 Kasım seçimlerinin sonuçlarını bekliyor. Ev alacaklar alamıyor, satacaklar satamıyor, temel ihtiyaç dışında beyaz eşya ve buna benzer şeyler alacaklar bunları karşılama noktasında değil. Herkes 1 Kasım'a odaklandı. İnşallah 1 Kasım'da tek başına iş başına geleceğiz. AK Parti'yi tek başına iktidar yapma yolunda büyük çaba veriyoruz. Tek başına iktidar olduğunda vatandaşların ötelemiş olduğu alışveriş ihtiyaçların gidereceklerini, faizlerin düşeceğini, dövizin de aşağıya ineceğini düşünüyoruz. Tek başına iktidarla ekonomi rayına oturacaktır" şeklinde konuştu.

Terör saldırısını da değerlendiren AK Partili Resul Kurt, "Keşke muhalefet liderleri terörün kaynağı olan PKK ve sırtını ona dayayan HDP'ye aynı tepkiyi göstermiş olsalardı. Türkiye'de terör varsa bunan kaynağı, terör örgütü PKK ve sırtını ona dayayan HDP'dir. Biz Türkiye'de mutluluk, huzur, barış dolu bir ortamda yaşamda arzusu içindeyiz.  Bizim barıştan anladığımız insanların birbirine silah sıkmaması, insanların bomba atmaması, seçimde hangi partiye oy kullanacağı ile ilgili tehdit şantaj baskı yapmaması, özgür bir ortamda barış içinde ve kardeşçe yaşamaktır. Bizim barıştan anladığımızla HDP'nin Demirtaş'ın, Yüksekdağ'ın, PKK'nın barıştan anladığı şeyler aynı içerikli değil. Onların barış dediği savaştır, silahtır, bombadır, insanların öldürülmesi, tehdit edilmesidir. Biz öyle bir barışı arzulamıyoruz. Türkiye'de terör olmasını isteyen, bundan nemalanmak isteyen partiler var. Geçtiğimiz hafta Ankara'da yaşanan olay, AK Parti'nin tek başına iktidar olmasına karşı. AK Parti'nin tek başına iktidara bu kadar yakın olduğu dönemde patlatılması güven ve istikrara atılmış bir bombadır. AK Parti'de bir diğerine baskı ve tehdit olmaz. Hangi partiden olursa olsun biz insanlarımızı aynı şekilde seviyoruz.  Bizim tek bir arzumuz barış ve kardeşlik.  Bizim barışımız, kardeşliğimiz; Demirtaş'ın, Yüksekdağ'ın insanlara uyguladığı zulüm, insanlara yönelttiği tehdit ve şantaj gibi değildir. Biz Türkiye'de barış olsun istiyoruz. Türkiye'de barış ve kardeşliğin tek bir partisi var, o da AK Parti" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Resul Kurt'tan Selahattin Demirtas'a Sert Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement