Bahçeli'den Dilber tepkisi: "Manidar bir komplo emaresi" - Son Dakika
Politika

Bahçeli'den Dilber tepkisi: "Manidar bir komplo emaresi"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İnci Taneleri'ndeki pavyon dansıyla gündemde olan 'Dilber' karakterine sert tepki gösterdi. Bahçeli, ''Astronot Alper Gezeravcı sayesinde Türkiye'nin başını yükseklere çevirdiği şu günlerde bir dizi film vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi örtülemez çelişki ve zamanlama itibariyle manidar bir komplo emaresi taşımaktadır'' diye konuştu.

04.02.2024 15:48  Güncelleme: 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında İnci Taneleri dizisine tepki göstererek "Astronot Alper Gezeravcı sayesinde Türkiye'nin başını yükseklere çevirdiği şu günlerde bir dizi film vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi örtülemez çelişki ve zamanlama itibariyle manidar bir komplo emaresi taşımaktadır." dedi.

"ALPER GEZERAVCI'NIN UZAYA GİTTİĞİ DÖNEMDE DİLBER'İN SERVİS EDİLMESİ KOMPLO EMARASİ"

Yerel seçimlere sayılı günler kala MHP lideri Devlet Bahçeli, Manisa'da açık hava toplantısında konuştu. Bahçeli, halka seslendiği konuşmasında son günlerin popüler dizisi İnci Taneleri'ni eleştirdi. Pavyon dansıyla gündem olan diziyle ilgili "Komplo emaresi" diyen Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Alper Gezeravcı kardeşimizin uzaya gittiği şu dönemde bir dizi vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi de bir başka örtülemez çelişki ve zamanlama itibariyle manidar bir komplo emaresi taşımaktadır."

GÜLDÜR GÜLDÜR'E DE TEPKİ

Bahçeli, konuşması sırasında Güldür Güldür Show'daki gazi skecini de eleştirdi. Bahçeli, programda işlenen konuyu "Çok dikkat çekici provokasyonlar" olarak niteleyerek şunları söyledi:

"Bir mizah programında yer alan soytarıların gazilerimize şerefsizce hakaret etmeleri, 100 yıl önce Cumhuriyet'imizin ilanına küstahça atılan darbe iftirası, şehitlerimize rahmet okumayan korkakların varlığı, günbegün azgınlaşan bölücü dayatmalar çok dikkat çekici provokasyonlardır."

Bahçeli\'den Dilber tepkisi: "Manidar bir komplo emaresi"

Son Dakika Politika Bahçeli'den Dilber tepkisi: 'Manidar bir komplo emaresi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • hüseyin efe: HERKES KENDİ İŞİNİ YAPMALI YILMAZ ERDOĞAN BİR SANATÇIDIR SANATA BARİ SAYGINIZ OLSUN 194 182 Yanıtla
  • Celal Esen: Bi arabanı da Dilber'e ver nolcak 196 124 Yanıtla
  • Beşiktaş 1903: Piskevut 172 110 Yanıtla
  • Erol MARASLI: O karekter yönetimde oldugunuz ülkede binlerce gazinoda çalışan binlerce kadından sadece biri 166 72 Yanıtla
  • Tuma Ural: Yine boş boş konuşmuş gereksiz 133 87 Yanıtla
  • Murat Halit Özçelebi: Gezeravcıyı uzaya gezmeye yollayacağınız parayla kaç SMA hastası çocugun hayatı kurtulurdu. Bunları hesap eden yok. Devlet yetkilileri kimin parasını kimden sakınıyorsunuz. Bu evlatların tedavi alabilmesinin önünü açın. Sonra uzaya gezmeye adam gönderin. 144 72 Yanıtla
  • Necati Kaya: Ülkenin durumunu soracak olursan ,pavyondaki Dilberle uzaydaki Alper arasında gidip geliyor peskuvitci. 113 68 Yanıtla
  • Mesut Gülmez: Dilber senden iyi kıvırıyor kıskandın değil mi bış insan ? Alpar kim lan :) 78 53 Yanıtla
  • Gerginyo : Göçmenlerden memnun arp milliyetçisi 62 31 Yanıtla
  • Teoman Ökmen: Demokrasiyi çok severim ama, benim istediğim olursa. 52 40 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement