Bakan Kacır, Gaziantep'te AK Partililerle bir araya geldi - Son Dakika
Politika

Bakan Kacır, Gaziantep'te AK Partililerle bir araya geldi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gaziantep'te AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek teşkilatla buluşma programına katıldı. Bakan Kacır, programın ardından depremden etkilenen Nurdağı ve İslahiye ilçelerine incelemelerde bulunmak üzere hareket etti.

14.07.2023 13:25  Güncelleme: 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Kacır, Gaziantep'te AK Partililerle bir araya geldi

GAZİANTEP - Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret ederek teşkilatla buluşma programına katildi.

Bir dizi ziyaret ve program için Gaziantep'te bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti. Partililer tarafından büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılanan Bakan Mehmet Fatih Kacır, il başkanlığı tarafından organize edilen 'AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı ile Buluşma' programına katıldı. Bakan Kacır'a ziyaret sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Başkanı Murat Çetin, ilçe belediye başkanları ile diğer protokol üyeleri de eşlik etti.

Bakan Kacır, programın ardından incelemelerde bulunmak üzere depremden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerine hareket etti.

Bakan Kacır, Gaziantep\'te AK Partililerle bir araya geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kacır, Gaziantep'te AK Partililerle bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement