Bakan Kılıç, Stadyum Açılışını Oğluna Yaptırdı - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç, Stadyum Açılışını Oğluna Yaptırdı

Bakan Kılıç, Stadyum Açılışını Oğluna Yaptırdı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Düzce'de 18 Temmuz Stadyumu'nun açılışını oğlu Muhammet Emin Kılıç'a yaptırdı.

27.07.2013 18:11  Güncelleme: 17:43

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Düzce'de 18 Temmuz Stadyumu'nun açılışını yaparken kurdeleyi kesmesi için elindeki makası oğlu Muhammet Emin Kılıç'a verip kurdeleyi kestirdi. Kendisine ikinci makası uzatan Ak Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz'ı el hareketiyle geri çeviren Bakan Kılıç, "Ben artık bu tesisleri gençlere açtırıyorum. Bence siz de gençlere açtırmalısınız" dedi.

Bakan Suat Kılıç, Düzce'ye gelişinde Vali Adnan Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Ak Partili İsmail Bayram, Ak Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz ve Ak Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu tarafından çiçeklerle karşılandı. Konvoy halinde Düzce Valiliği'ne gelen Suat Kılıç, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan sporcuları selamladıktan sonra makama geçerek Vali Adnan Yılmaz'ın sunumunu dinledi. Vali sunumunun ardından Bakan Suat Kılıç'a tablo hediye etti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Suat Kılıç, Mısır'da yaşananları katliam olarak değerlendirerek, "Mısırda yaşanan tam anlamıyla bir insanlık dramı. Tam manasıyla katliam. Kendi halkının vergilerinden maaş alan bir diktatörün kendi halkına silahları doğrultması ve meydanları kan gölüne çevirmesi. Zalimin zulmü varsa mazlumun Allah'ı var. Tarih tekerrürden ibadettir. Zulüm ile abat olanın ahiri berbat olur" dedi.

İnsanların iradesini, yaşam hakkını, hukukun üstünlüğünü hiçe sayan diktatörlerin sonunda kaybedeceğini kaydeden Bakan Kılıç, "Taksim meydanında polis biber gazı sıktı diye dünyanın sayını gazetelerine ilan verenleri Adeviyye meydanında yaşanan insanlık dramına ve katliamına karşı hangi görüşü taşıdıklarını insanlıkla paylaşmaya davet ediyorum. Türkiye'de ve dünyadan taksim olayları karşısında yapılan bildirilere imzasını koyanlar Adeviyye meydanında yaşanan katliam karşısında tavırlarını ne şekilde ortaya koyacaklar" diye konuştu.

AÇILIŞI OĞLUNA YAPTIRDI

Bakan Suat Kılıç daha sonra açılışını yapmak için 18 Temmuz Stadyumu'na geçti. Bakan Suat Kılıç, yanında getirdiği lise öğrencisi oğlu 16 yaşındaki Muhammet Emin Kılıç'a kurdeleyi kesmesi için elindeki makası uzattı. Bunu gören Ak Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Bakan Suat Kılıç'a başka bir makas verdi. Eliyle makası geri çeviren Suat Kılıç, "Ben artık bu tesisleri gençlere açtırıyorum. Bence sizde gençlere açtırmalısınız" dedi.

Açılışın ardından stadyuma giren Bakan Kılıç, tribünleri dolduran sporcuları selamladı. Kılıç, stadyumun içinde bulunan antrenman salonlarını gezdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç, Stadyum Açılışını Oğluna Yaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement