CHP İzmir Belediye Başkan Adayı Güler'in Seçim Ziyaretleri - Son Dakika
Politika

CHP İzmir Belediye Başkan Adayı Güler'in Seçim Ziyaretleri

CHP İzmir Belediye Başkan Adayı Güler\'in Seçim Ziyaretleri

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Milletvekili Birgül Ayman Güler, seçim bölgesi İzmir’de sürdürdüğü çalışmaları kapsamında İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Balçova Şubesi’ni ziyaret etti.

11.12.2013 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Milletvekili Birgül Ayman Güler, seçim bölgesi İzmir'de sürdürdüğü çalışmaları kapsamında İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Balçova Şubesi'ni ziyaret etti.

Her yıl geleneksek olarak düzenlenen Aşure Günü'ne katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM)Üyesi ve İzmir Milletvekili Profesör Doktor Birgül Ayman Güler, hemşehrilerine kendi elleriyle aşure dağıttı. Aşure dağıtımı esnasından hemşehrileriyle sohbet eden Güler, yaklaşan yerel seçimlerin sonucunun çok önemli olacağını söyledi.

Dernek Başkanı Ahmet Emin Gazeller'in ev sahipliğinde gerçekleşen aşure dağıtımına CHP Balçova ilçe yöneticisi Metin Önderli, Kadın Kolları Başkanı Birsen Uyanık, Balçova Şoförler Odası Başkanı Cemal Küllüce, Balçova Belediye Başkanı aday adayları, belediye meclis üyeleri, kitle örgütleri temsilcileri, BAL - GÖÇ üyeleri ve Balçovalılar katıldı.

Geleneksel aşure günü etkinliği sonrasında dernek binasına geçen CHP'li Güler, hem dernek yöneticileri hem partilileri hem de aday adayları ile görüş alışverişinde bulundu. Yaklaşan yerel seçimleri büyük fırsat olarak nitelendiren Güler, "AKP hem dış politikada hem iç politikada batış sürecini yaşıyor. AKP'ye dersini vermek için ilk büyük fırsat 30 Mart 2014 seçimleri. AKP bütün Türkiye'den gerekli cevabı alacak. Ama en büyük tokadı yine İzmir seçmeninden yiyecek. Bütün gücümüzle AKP'ye bir tarihsel ders vermeye hazırlanıyoruz. Başarımızdan ve bu dersi vereceğimizden hiç kuşku duymuyoruz" dedi.

AK Parti'ye verilecek derste göçmen kökenli yurttaşlarına büyük görevler düştüğünü söyleyen İzmir Milletvekili Güler, "Türkiye'de dedesi, babası ya da kendisi Türkiye sınırları dışından göçüp burada yuva kurmuş insanlar vatan kaybetmenin ne demek olduğunu bilen insanlardır. AKP vatanı tehdit ediyor, o yüzden göçü, göçmeyi, vatan kaybetmeyi kendi aileleri içinde yaşamış olan tüm göçmen kökenli Türk vatandaşları AKP'ye verilecek dersin en güçlü hocaları olacaklar. Biz hepimiz buna hazırlanıyoruz" dedi.

Kamu yararına kurulan ve bu yönde çalışmalar yapan İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Balçova Şube Başkanı Ahmet Emin Gazeller de yaklaşan yerel seçimlerin Türkiye açısından çok önemli olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

"Bizden biri olarak vekilimizin derneğimize gelmesi ve etkinliğimize katılması bizleri çok mutlu etti. Hocamız ile yaptığımız sohbet esnasında hemşehrileri olarak vekilimizin her zaman yanımızda olduğunu hissettik. Yaklaşan yerel seçimler öncesi hocamızın bizlerle paylaştığı değerli görüş ve düşünceleri bize yol gösterici olacaktır." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP İzmir Belediye Başkan Adayı Güler'in Seçim Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement