CHP Selçuk Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika
Politika

CHP Selçuk Seçim Bürosunu Açtı

CHP Selçuk seçim bürosu festival havasında yapılan bir törenle açıldı.

11.03.2014 09:30

CHP İlçe Başkanı Özge Yıldırım Seçim bürosu açılışına katılan CHP örgütüne ve tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi süreç gösteriyor ki 2014 yerel seçimleri Türkiye’nin kaderini ve siyasi yapısını değiştirecek bir seçim olacak. 90 yıllık dev bir çınar olarak Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu günden bu yana nasıl milli değerlerine sahip çıktıysa bundan sonra da Türkiye’nin laik, demokratik hukuk devleti varlığını sürdürmesi için elinden geleni yapacak. Yerel seçime katılacak tüm partilere başarılar diliyorum. Umarım barış içerisinde bir seçim süreci geçiririz” dedi.

İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam ise, “Burada emeklileri , 700 lira maaşla çile çeken insanları , köylüleri , tarımdan masrafını çıkaramayan çiftçilerimizi, işçimizi, taşeronda iş bulamayan aldığı ücretle geçinemeyen insanları , atanamayan öğretmenlerimizi, konuşmak lazım. İnsanlarımız zor geçiniyor.

Milletvekillerinin ardından konuşma yapan ve kendisini 20 yıldır yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Selçuk Belediye Başkanı ve CHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Hüseyin Vefa Ülgür, “Biz laf olsun diye pankartlara “İşimiz Selçuk, Gücümüz İzmir” diye yazmıyoruz. Gerçekten bizim işimiz Selçuk Gücümüz İzmir gerçekten biz size aşığız.

NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

CHP Selçuk Seçim Bürosunu Açtı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Selçuk Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement