MHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oldu - Son Dakika
Politika

MHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

MHP\'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak eski milletvekili 47 yaşındaki Cemal Enginyurt'u gösterdi.

30.09.2013 16:30  Güncelleme: 11:30

Enginyurt, yürütecekleri projelerle 10 yılda kent nüfusunu 2 milyona çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ankara'da Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için için ismini açıkladığı Cemal Enginyurt hemşehrilerinden destek isteyerek, seçimleri MHP olarak kazanmalarını iddia etti.

Ordu'da yürütmeyi planladıkları projelerle 10 yılda kent nüfusunu 2 milyona çıkarmayı hedeflemelerini anlatan Cemal Enginyurt, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kentin geleceğini daha güzel yapmak adına, Ordu insanının sesi olmak adına, Ordu'yu yaşanabilir bir kent yapma adına, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday oldum. Amaçlarımız arasında bize göre en önemli hadise 10 yıl içerisinde Ordu'nun nüfusunu 2 milyona çıkarmak. Bunun için Ordu'da istihdam alanlarını, turizm alanlarını genişletecek faaliyetleri, projeleri hizmete sokmak. Biz Ordu göçsün istemiyoruz" dedi.

Ordu'yu yaşanabilir birk ent yapmak amacında olduklarını belirten Enginyurt, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçmiş dönemlerde yaptığımız hizmetlerin devamı olarak Ordu'yu yaşanabilir bir kent haline getirmek istiyoruz. Ordu'nun, Türk milletinin sesi olmasını istiyoruz. Korkutulmuş, sindirilmiş insanların sesi olmak istiyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin diktatoryasını yıkmak için yola çıktık. AK Parti'nin yolsuzluğu ve vurgununu, talanını durdurmak için yola çıktık. Bu yolculukta Ordulular'dan destek bekliyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika MHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement