Kamer Genç Tokat'a Geldi - Son Dakika
Politika

Kamer Genç Tokat'a Geldi

Kamer Genç Tokat\'a Geldi

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, sabah saatlerinde karayoluyla Sivas'tan Tokat'a geldi.

18.05.2013 15:21  Güncelleme: 15:53

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, il sınırında CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, İl Başkanı Duran Kum ve çok sayıda partili karşıladı. Daha sonra partisinin il başkanlığına geçen Kamer Genç, bina girişinde alkışlarla karşılandı. Genç, kendisini alkışlayanlara teşekkür etti.

CHP İl Başkanı Duran Kum, Kamer Genç'i, Tokat'ta ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, "Sayın Milletvekilimize Tokatlılar olarak Ankara'da parlamentoda yaşanan sıkıntılardan üzüldüğümüzü ifade etmek istiyorum. 'Ananı al da git' diyen bir Başbakan'ın üyesinin sayın milletvekilimize karşı ağza alınmayacak kelimeler kullanması bizleri derinden üzmüştür. Biz buradan bütün annelerimizin ellerini öpmek istiyoruz" dedi.

'20 İMZA ALABİLİRİM'

Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili de konuşan CHP'li Genç, "Mevcut anayasaya göre 20 milletvekili imza verirse herkes aday olabiliyor. Ben bu 20 imzayı alabileceğime inanıyorum. Çünkü Türkiye'de aşağı yukarı her hafta sonu bir yere gidiyorum ve insanları görüyorum. Bana davranışlarını, sevgilerini" diye konuştu.

Kamer Genç daha sonra partisinin il yöneticileri ile toplantıya katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Kamer Genç Tokat'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement