İçişleri Bakanı Soylu'nun korumaları gökkuşağı renkli şemsiyeye müdahale etti - Son Dakika
Politika

İçişleri Bakanı Soylu'nun korumaları gökkuşağı renkli şemsiyeye müdahale etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun memleketi Trabzon'da vatandaşlara hitap ettiği sırada kalabalığın içinde gökkuşağı renkli bir şemsiye açıldı. Korumalar duruma müdahale ederken şemsiyesi kapatılan vatandaş alandan gönderildi.

24.09.2022 17:36  Güncelleme: 17:48

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli programlara katılmak üzere memleketi Trabzona gitti. Bakan Soylu, ilk olarak Sürmene ilçesinde iş insanı Mehmet Ali Kancaoğlu'nun annesi ve babasının adını taşıyan Sürmene Saniye ve İlyas Kancıoğlu Özel Eğitim Okulunun temel atma törenine katıldı.

ŞEMSİYE KAPATTIRILDI

Ardından Araklı ilçesine geçen Soylu, Araklı Hükümet Konağı açılışını gerçekleştirdi. Soylu burada vatandaşlara seslenirken ilginç bir an kameralara takıldı. Soylu'nun Twitter hesabından da paylaşılan görüntülerde konuşması sırasında kalabalığın içinde bulunan ve elinde gökkuşağı renkli şemsiye taşıyan bir vatandaşa korumalar müdahale etti.

Bakan Soylu'nun mitinginde gökkuşağı renkli şemsiyeye müdahale! Korumalar böyle kapattırdı

O ANLAR KAMERADA

O anlar canlı yayın esnasında kameralar tarafından saniye saniye saniye kaydedildi. Görüntü kısa sürede sosyal medyada büyük yakı uyandırdı.

İçişleri Bakanı Soylu\'nun korumaları gökkuşağı renkli şemsiyeye müdahale etti

Son Dakika Politika İçişleri Bakanı Soylu'nun korumaları gökkuşağı renkli şemsiyeye müdahale etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • İsmail Yiğit: Vatandaş iyi niyetli olabilir ama, lgtb nin kullandigi renkler. 0 0 Yanıtla
  • Muhammet Arslan: Süleyman Soylu'nun tepkisinin ne kadar kritik olduğunu şimdi anlayamazsak ,LGBTnin önü açılıp herkes ailesinden birini veya daha fazlasını bu akıma kaptırıp kahrolduğunda ve artık önüne geçilemeyeceğini gördüğünde,toplumun helak olması için inananların geceleri dualarla yakarışına şahit olduğumuzda anlayacağız.Bu yazdıklarım kesinlikle AKPyi desteklediğim anlamı taşımaz. 0 0 Yanıtla
  • Muhammed Rıdvan Çalışkan: Bunu yazan arkadaş hiç mi şemsiyenin renginden bağımsız olarak tamamen güvenlik amacıyla kapattırılmış olabileceğini düşünmemiş 0 0 Yanıtla
  • Ergin Yıldız: Lgbt o yemedik provakasyonunuzu iyi yapmislar 0 0 Yanıtla

Advertisement