Özgür Özel ve Bahçeli arasında Atatürk polemiği - Son Dakika
Politika

Özgür Özel ve Bahçeli arasında Atatürk polemiği

Özgür Özel ve Bahçeli arasında Atatürk polemiği

CHP lideri Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin kendisine yönelik ''Özgür Bey'in akıl sağlığı yerinde mi? Atatürk öldü. Kendisi ruh mu çağırmış da Atatürk'le görüşmüş'' sözlerine yanıt verdi. Özel, ''Atatürk öldü diyorsan, sen bu Cumhuriyet düşmanlarına, Atatürk'e husumet duyanlara, Kurtuluş Savaşı yoktur diyenlere, keşke Yunan kazansaydı diyenlere, koltuk değneği olduğun gün Atatürk senin için öldü'' ifadelerini kullandı.

29.02.2024 21:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa'da aday tanıtım toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi. Özel, "Devlet Bahçeli, bugün çıkmış 'Özgür Bey'in akıl sağlığı yerinde mi? Atatürk öldü. Kendisi ruh mu çağırmış da Atatürk'le görüşmüş' diyor. Atatürk öldü diyorsan, sen bu Cumhuriyet düşmanlarına, Atatürk'e husumet duyanlara, Kurtuluş Savaşı yoktur diyenlere, keşke Yunan kazansaydı diyenlere, koltuk değneği olduğun gün Atatürk senin için öldü" diye konuştu.

ÖZEL: ATATÜRK SİZDEN PARTİSİNİ İKTİDAR YAPMANIZI BEKLİYOR

CHP lideri Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde Meclis kürsüsünde partililere seslenerek "Atatürk sizden partisini iktidar yapmanızı bekliyor. Atatürk Sinop'a gidin diyor. Atatürk Erzurum'da çalışın diyor" demişti.

Özgür Özel ve Bahçeli arasında Atatürk polemiği

BAHÇELİ: ÖZEL'İN NE İÇİP YEDİĞİNE DİKKAT ETMESİ TAVSİYEMDİR

Bu sözlere yönelik MHP lideri Devlet Bahçeli "Özgür Bey'in halüsinasyon görerek grup toplantısında yaptığı konuşma ruh sağlığı konusunda hepimizi kaygılandırmıştır. 'Atatürk sizden partisini iktidar yapmasını bekliyor' diyerek tuhaf bir açıklamada bulunmuştur. Bugünkü CHP, Atatürk'ün partisi değil, DEM'in oyun uşağı, Türkiye düşmanlarının altı oklu uydusudur. Neymiş Atatürk dile gelmiş… Böyle konuşan Özgür Bey'in ne yiyip içtiğine dikkat etmesi samimi tavsiyemdir. CHP'de Atatürk'ten geriye hiçbir şey kalmamıştır." dedi.

Özgür Özel ve Bahçeli arasında Atatürk polemiği

ÖZGÜR ÖZEL'DEN BAHÇELİ'YE YANIT

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Bursa Akademik Odalar Birliği Salonu'nda düzenlenen belediye başkanları aday tanıtım toplantısına katıldı. Özel konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sert sözlerle yanıt verdi.

Özel, şunları söyledi: "Sinan Ateş cinayetine taziye bile vermeyen partinin genel başkanı, kendi evlatlarının cenazesine gitmeyenler, taziyesine gitmeyenler bugün dönmüşler CHP'ye laf ediyorlar. Ne için laf ediyorlar biliyor musunuz? Ben geçen grup konuşmasında 81 il başkanımızın gözüne baktım ve dedim ki 'Kalkın ayağa, gidin memleketinize ve Atatürk'ün partisini iktidar yapın. Atatürk sizden bunu bekliyor. Cumhuriyet'in 100 yıl önce kurucu kadroları, memleketi işgalden kurtaranlar, düşmandan temizleyenle, bu memleketi kuruluşunu örgütleyenler sizden bugün 100 yıl sonra memleketi, Cumhuriyeti bir daha kurmanızı bekliyor' dedim. Devlet Bahçeli, bugün çıkmış 'Özgür Bey'in akıl sağlığı yerinde mi? Atatürk öldü. Kendisi ruh mu çağırmış da Atatürk'le görüşmüş' diyor. Sayın Bahçeli, kim ruhla, kim cinle, kim nereden besleniyor, fikri bir günde 180 derece değişiyor bilmem. Dün övdüklerine bugün küfretmenin, dün tükürdüğü suratı bugün öpmenin, dün ak dediğine bugün kara demenin, neyin nesi olduğunu, nereden estiğini ben bilmem. Onu senin zihninle baş başa bırakıyorum.

Özgür Özel ve Bahçeli arasında Atatürk polemiği

"ATATÜRK SENİN İÇİN ÖLDÜ"

Ama bilmen gereken bir şey var. Atatürk öldü diyorsan, sen bu Cumhuriyet düşmanlarına, Atatürk'e husumet duyanlara, Kurtuluş Savaşı yoktur diyenlere, keşke Yunan kazansaydı diyenlere, koltuk değneği olduğun gün Atatürk senin için öldü. Atatürk senin için öldü. Ama Atatürk onun ilkeleri için yaşayanlar için, onun eseriyle gurur duyanlar için, onun emanetini, canı pahasına savunmayı göze alanlar için, iktidarda olmasa yıllarca muhalefette kalsa da birkaç tayin, birkaç çıkar, birkaç iş, üç beş mevki için, partisinin kurultayını kaybetmemek için onu satmayanların partisidir. Atatürk bizim yüreğimizde yaşıyor Sayın Bahçeli. Atatürk, 6. filoyu denize dökenlerin, her seferinde bu memleketi düşman işgaline kaptırmamak için ölmeyi göze alanların, öyle senin yanında durduğun gibi çağırdığında havaalanına gidip kot üstüne perdeli kumaştan kefen çekenlerin değil Çanakkale'nin dedesi kefensiz yatanların partisidir. Bu memlekette ilkokul 1'de 'Atatürk ölmedi, içimizde yaşıyor' şiirini okuyan, gözü yaşla bu şiiri burasında hisseden on milyonlar, seksen milyon yaşıyor. Atatürk senin için öldü. Senin için ölsün zaten Atatürk. Atatürk'ün adını anma sen."

Son Dakika Politika Özgür Özel ve Bahçeli arasında Atatürk polemiği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Şbn Şbn: Özel Reise takılma çamura batarsın merkepler bile çıkaramaz 63 80 Yanıtla
  • Mehmet Aytekin: Aramızda kalsın kazanıyoruz temel atmama töreni düzenlicez 86 54 Yanıtla
  • Mevlut Emre: Atatürk ve chp alakası bile yok 94 35 Yanıtla
  • Mehmet Aytekin: Ölenle ölünmez 69 53 Yanıtla
  • Sedat Gün: Yazık bu gerçekten ruh hastası.. 85 34 Yanıtla
  • Ercan Karatas: Hala Ölmüş Adamla Uğraşıyorlar Şaka Gibi 90 16 Yanıtla
  • Pinokyo: Baştakiler nasıl dini kullanıyorsa bunlar da Atatürk’ü kullanıyor. Dini kullananlar en azından gidip namaz kılıyor Atatürk’ü kullananların Atatürk’le alakalı yaptığı tek doğru yok! 9 4 Yanıtla
  • Özgür Sevindik: Hiroşimaya atılan bomba bile bu kadar yıkıcı kalıcı olmadı yahu. Bırakın şu ölmüşün üstünden nemalanmayı 9 2 Yanıtla
  • Bayram : Bu chp Atatürk ne dediyse tersini yapip, iki kadeh rakiyi tokusturup Atatürkcü gecinen, Atatürk sopa olarak kullanip lazim olunca o sopayi kullanmaya calisan bir gruptan baska bisi degiller. Etkisiz bir madde gibi yani 8 3 Yanıtla
  • Mevlut Emre: Ne diyo bu şimdi bunlar kendisini Ataturkçümü sanıyor hey yavrum hey ben Atatürkü türkiye ye kurşun sıkanlarla kol kola girdiyini görmedim asıl Atatürkü kendi içlerinde öldürenler kendisi ama taktir ediyorum Hâyla Atatürk diyebiliyolar 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement