TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Kuveyt Meclisi heyetini kabul etti - Son Dakika
Politika

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Kuveyt Meclisi heyetini kabul etti

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Kuveyt Meclisi heyetini kabul etti

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay, Kuveyt Meclisi Kuveyt-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Muhammed Haif Al Mutairi ve beraberindeki heyeti kabul etti. Oktay, görüşmede Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı diledi ve Kahramanmaraş depremlerinde Kuveyt'in gösterdiği dayanışmayı vurguladı. Al Mutairi ise Türkiye'ye olan teşekkürlerini ileterek, Türkiye'nin Gazze'ye yönelik saldırılardaki tutumunu önemsediklerini belirtti.

25.01.2024 17:00

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay, Kuveyt Meclisi Kuveyt- Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Muhammed Haif Al Mutairi ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Oktay, Meclis'teki görüşmede, Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı diledi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Kuveyt'in gösterdiği güçlü dayanışmayı Türk milletinin unutmayacağını vurgulayan Oktay, görüşmede ikili ilişkilerin ele alınacağını söyledi.

Al Mutairi de Türkiye'ye geldiklerinde kendilerini evlerinde hissettiklerini belirtti.

Oktay'a teşekkür eden Al Mutairi, Türkiye'nin, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarındaki tutumunu önemli bulduklarını kaydetti.

Görüşmede, TBMM Türkiye-Kuveyt Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Komisyon Üyesi ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak da hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Kuveyt Meclisi heyetini kabul etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement