Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katılımıyla Gerçekleşecek Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? - Son Dakika
Soğuk Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katılımıyla Gerçekleşecek Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Katılımıyla Gerçekleşecek Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan kabine toplantısı 14 Haziran Çarşamba günü yapılacak. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne, yarın da Azerbaycan'a ziyaret gerçekleştirecek.

12.06.2023 08:48

Ülkenin gündemleri hakkında görüşmelerin yapıldığı kabine toplantısının zamanı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşen toplantının tarihi hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. Peki,Bugün kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Kabine toplantısı hangi gün? İşte tüm merak edilenler...

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Yeni kurulan kabine ile yapılacak olan toplantının ne zaman olduğu merak edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan kabine toplantısı 14 Haziran Çarşamba günü yapılacak. Toplantıda ekonomi konuları gündemde olacak.

28 Mayıs seçimlerinde bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışı ziyaretlerine başlıyor. Bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek olan Erdoğan, yarın da Azerbaycan'a geçecek.

İLK DURAK KKTC

Kabine'yi kuran ve çalışmalarını hızlandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimden sonra ilk ziyaret edilen ülkeler geleneğini de bozmuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün ilk olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile görüşecek. Türkiye'nin Kıbrıs meselesi ve Doğu Akdeniz'deki yol haritasına ilişkin mesajlar verecek. İletişim Başkanlığı, görüşmede, Ada'da yaşanan gelişmelerin bölgesel ve küresel boyutlarıyla ayrıntılı şekilde ele alınacağını duyurdu.

YARIN DA AZERBAYCAN'A GEÇİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Azerbaycan'ı ziyaret edecek. Mevkidaşı İlham Aliyev ile görüşecek. İki lider, Ankara- Bakü hattında iş birliğinin daha da artırılmasına yönelik değerlendirme yapacak. Erdoğan ve Aliyev, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki diyalog sürecinde kaydedilen ilerlemeyi de ele alacak. Kafkaslar'daki kalıcı barış ve istikrarın sağlanmasına yönelik mesajlar verilecek.

Son Dakika Soğuk Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katılımıyla Gerçekleşecek Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement