A Milli Takımımız Macaristan'a 1-0 yenildi - Son Dakika
Spor

A Milli Takımımız Macaristan'a 1-0 yenildi

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Puskas Arena'da karşılaştığı Macaristan'a 1-0 mağlup oldu.

23.03.2024 00:43  Güncelleme: 01:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EURO 2024 hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, özel maçta Macaristan ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Başkent Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynanan maçı, Macaristan kazandı.

TEK GOL PENALTIDAN GELDİ

Ev sahibi ekibin golünü 48. dakikada penaltıdan Dominik Szoboszlai kaydetti. A Milli Takım'da 77. dakikada Kenan Yıldız'ın yerine oyuna dahil olan Can Uzun ilk kez milli takım forması giydi.

A Milli Takımımız Macaristan'a 1-0 yenildi

234. MAĞLUBİYET

Ay-yıldızlılar, 101 yıllık tarihinde 341'i resmi, 282'si özel toplam 623 maç oynayıp, biri hükmen olmak üzere 242 galibiyet, 147 beraberlik ve 234 yenilgi yaşadı. İki ülke A milli takımları arasında 8'i resmi ve 7'si özel olmak üzere oynanan 15 maçta, Macaristan'ın galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 15 maçtan 4'ünü Türkiye kazanırken, Macaristan bu süre içinde 9 kez sahadan galip ayrıldı, 2 maç ise berabere bitti.

A Milli Takımımız Macaristan'a 1-0 yenildi

MONTELLA İLE İLK MAĞLUBİYET

Maçı 1-0 kaybeden A Milli Takım, deneyimli teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde ilk mağlubiyetini Macaristan'a karşı almış oldu.

A Milli Takımımız Macaristan'a 1-0 yenildi

EURO 2024 GRUPLARI VE GELECEK MAÇ

Ay-yıldızlı ekip, EURO 2024'te F Grubu'nda Portekiz, C yolu play-off galibi ( Gürcistan, Yunanistan, Kazakistan, Lüksemburg) ve Çekya ile mücadele edecek. Macaristan ise şampiyonada A Grubu'nda yer alıyor. Macarlar, ev sahibi Almanya, İskoçya ve İsviçre ile karşı karşıya gelecek. Türkiye, bir sonraki hazırlık maçını 26 Mart'ta Avusturya ile oynayaca. Macaristan ise aynı tarihte Kosova ile karşılaşacak.

A Milli Takımımız Macaristan'a 1-0 yenildi
A Milli Takımımız Macaristan\'a 1-0 yenildi
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor A Milli Takımımız Macaristan'a 1-0 yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Ali Arslan: FIFA başkanının TFF ye Kayyum atayacagi söyleniyor, daha önce Kamerun Kuveyt Yunanistan ve Bosna Hersek'e kayyum atanmış. Adam istifa etmiyor,tarihin gördüğü en beceriksiz başkanı acaba bir yerden komutmu bekliyor istifa için. 95 10 Yanıtla
  • Ender Kervancıoğlu: Fenerli futbolcuların formsuzluğu artı enes ünalın yüzünden. 36 57 Yanıtla
    Mesut Erdoğan: Şöyle diyelim bazı karaktersizler Fenerbahçeli futbolculara saldırdı devletin güvenlik güçleri koruyamadı, hiçbir Türk takımı geçmiş olsun demedi,adamların morali bozuldu bu yüzden oldu.. ayrıca maçta sadece İsmail yüksek oynadı en yüksek puanı hakandan sonra o almış ALGI YAPMA 14 10
  • Tuna güler: Bu oyunla Avrupa şampiyonasında bizi hoplatırlar 58 9 Yanıtla
    Can Vatan: Takımda Santırafor Sorunu Var O Çözüldümü iyi olacakdır Takım İyi yolda 24 14
  • Murat Yılmaz: amma eleştirmişsiniz. her şey yolunda görünüyor. adı üzerinde hazırlık maçı. Şampiyonada; Kalede Mert, defansta Barış Alper, Abdülkerim, Çağlar, Ferdi; Orta sahada İsmail, Orkun, Arda, hücumda solda Kenan, ortada Beşiktaşlı bebe, sağa da İrfan veya bir başka solak koyduk mu yürür giderler. kadroda Fenerli futbolculara işi yıkmak da nedir? kaç Fenerli vardı ayrıca. İsmail ortalama oynadı, Mert de gayet iyiydi. Arda'yı Fenerli sayıyorsanız Arda en iyisiydi zaten. Bu arada takımı bu hale getiren yine Hamİt'tir. Anlaşmalı olduğu menajerlerin futbolcularını parlatmak için takımı yakacak maal 26 5 Yanıtla
  • Mesut Erdoğan: Çöküş başladı buraya kadar… 1 8 Yanıtla
  • cem akçay: ?????? 1 8 Yanıtla
  • Ankara null: olacagi o anca hava baska bisey yok 2 3 Yanıtla
  • Mehmet Aztekin: Semih Yıldırım ı ümit milli takıma göndermek büyük bir hata 0 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement