AK Parti Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırmaspor'un yeni tesislerini ziyaret etti - Son Dakika
Spor

AK Parti Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırmaspor'un yeni tesislerini ziyaret etti

AK Parti Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırmaspor\'un yeni tesislerini ziyaret etti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırmaspor'un yeni açılan tesislerine ziyaret gerçekleştirerek kulüp başkanı Onur Göçmez ile bir araya geldi. Öztaylan, ziyarette Bandırmaspor'un Süper Lig'e çıkması için destek vereceklerini belirtti ve yeni tesislerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, takımın daha iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi.

17.07.2023 17:56

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırmaspor'un yeni açılan tesislerine ziyaret gerçekleştirerek kulüp başkanı Onur Göçmez ile bir araya geldi.

Öztaylan, ziyarette yaptığı açıklamada, Bandırmaspor'un Süper Lig'e çıkmasına ilişkin gereken destekleri vereceklerini belirterek, yeni tesislerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kulüp başkanı Onur Göçmez'e takıma katkılarından dolayı teşekkür eden Öztaylan, "Önümüzdeki dönemde Bandırmaspor'un daha iyi yerlerde olacağından eminim." dedi.

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez de ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydederek, "Biz Bandırmaspor olarak en üst ligde oynayan yarışmacı bir takımız. Sayın vekilimin bakış açısını çok beğendim. Bizlerin doğru yeri bulması lazım, doğru yeri bulmak içinde hepimizin konuşması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor AK Parti Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırmaspor'un yeni tesislerini ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement