Arjantin - Bosna Hersek / Ön Bakış - Son Dakika
Spor

Arjantin - Bosna Hersek / Ön Bakış

Arjantin - Bosna Hersek / Ön Bakış

2014 Brezilya Dünya Kupası F Grubu'nda mücadele eden Arjantin ile Bosna Hersek aralarındaki 3. randevuya çıkmaya hazırlanıyor.

15.06.2014 13:54

Continental'in katkılarıyla

Arjantin

Turnuvanın en büyük favroleri arasında gösterilen Tangocular, kadrolarında dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen Lionel Messi gibi bir oyuncuya sahip. Real Madrid’den Di Maria, Manchester City’den Sergio Aguero, Napoli’den Gonzalo Higuain ve Paris Saint-Germain’den Lavezzi gibi önemli hücum oyuncularına sahip olan Arjantin’in F Grubu’nun favorisi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ayrıca Barcelona'nın hem orta saha hem de defansta anahtar oyuncu görevi yapan Mascerano'nın da takımın demirbaşları arasında olduğunu söylemek gerekir. Arjantin'in teknik direktörlüğünü yapan Alejandro Sabella, 23 kişilik kadroya, aday kadroya çağırdığı Nicolas Otamendi, Ever Banega ve Jose Sosa'yı dahil etmedi.Öte yandan Carlos Tevez'in de bu turnuva için takıma çağırılmaması ülkede bir hayli tartımalara neden oldu.

Bosna Hersek

Turnuvaya Avrupa Kıtası elemelerinden katılan Bosna Hersek, F Grubunda bulunan Nijerya ve İran’a göre Arjantin’i en çok zorlayacak takım olarak ön plana çıkıyor. Bu turnuvayla birlikte ilk kez Dünya Kupası’na katılma başarısı gösteren Bosna Hersek, kadrosunda dünyaca ünlü golcü Dzeko’yu barındırıyor. 23 kişilik kadroda Galatasaraylıların yakından tanıdığı ve geçtiğimiz sezon sarı kırmzılı ekibe katılan Hajrovic, eskiden Galatasaray forması gitmiş Misimovic veİtalya’nın Roma Kulübü’nde top koşturan Pjanic yer alıyor. Teknik Direktörlüğünü saffet Susiç’in yaptığı Bosnalı Hersek Milli Takımı,  Avrupa elemelerinde Yunanistan, Slovakya, Litvanya, Letonya ve Lihtenştayn'ın bulunduğu G Grubu'nda yer aldı.10 karşılaşmada 8 galibiyet ve 1 yenilgi alan Bosna Hersek, topladığı 25 puanla aynı puana sahip Yunanistan'a averaj üstünlüğü sağlayarak grubu lider bitirdi ve 1992'de Yugoslavya'dan ayrıldığından bu yana ilk kez Dünya Kupası'na katılma hakkını elde etti.

Muhtemel 11'ler

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Arjantin - Bosna Hersek / Ön Bakış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement