Arsenal Liderliği Perçinledi: 0-2 - Son Dakika
Spor

Arsenal Liderliği Perçinledi: 0-2

Arsenal Liderliği Perçinledi: 0-2

Zorlu Crystal Palace deplasmanına çıkan Topçular, Arteta ve Giroud'nun golleriyle üç puana uzandı.

26.10.2013 16:44

Ev sahibi Crystal Palace, Arsenal karşısında oldukça iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen puan elde edemedi.

Maça çok iyi başlayan Palace, 14. dakikada Barry Bannan ile net bir gol fırsatından faydalanamadı.

28. dakiakda Chamakh'ın sert şutunda kaleci Szczesny gole izin vermedi. 33. dakikada bir kez daha gole çok yaklaşan Arsenal'in eski topçusu, kendisine doğru bomboş gelen ortaya kafa atmayı beceremedi ve net bir fırsatı harcadı.

37. dakikada Dikgacoi kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta yolladı.

Arsenal'in ise en tehlikeli olduğu pozisyon 3. dakikada Olivier Giroud ile kale ağzından kaçan gol oldu. İlk yarı 0-0 sona erdi.

KAHRAMAN SZCZESNY!

İkinci yarı ise penaltı ile başladı. Adl egrave;ne Gu eacute;dioura, Gnabry'yi yere düşürdü ve 46. dakikada penaltı yaptı.

Topun başına geçen Mikel Arteta, 47. dakikada penaltıyı ağlara yollamayı başardı. Bu golle Arsenal 1-0 öne geçti.

Bu golün ardından karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde geçti.

65. dakikada Crystal Palace'ın kontra atağında son adam olan Arteta, rakibini arkadan faul yaparak durdurdu ve doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

74 ve 75. dakikalarda ise sahneyi Wojciech Szczesny aldı. Polonyalı kaleci önce 74. dakikada Ward'un muhteşem şutunu inanılmaz kurtarmayı başardı ve topu kornere yolladı. Ardından kullanılan kornerde Jedinak'ın gelişine çektiği voleyi de muazzam bir şekilde kurtaran genç file bekçisi bir sonraki kornerde de topu çıktı aldı ve takımını bu dakikalarda yaptığı muhteşem kurtarışlarla ipten aldı.

82. dakikada Mesut topu müthiş kontrol etti ve Wilshere'a net bir gol fırsatı yarattı, ancak Wilshere topu ıskaladı ve Palace savunması meşin yuvarlağı uzaklaştırdı!

86. dakikada Mesut Özil, kaleciyle karşı karşıya kaldığı net pozisyonda topu Speroni'nin üzerine vurdu.

87. dakikada ise muhteşem bir kontra atak örneği gösteren Arsenal, Ramsey ile çok tehlikeli geldi. Rakiplerini geçtikten sonra arkadan koşu yapan Giroud'yu çok iyi gören tecrübeli orta saha, Fransız oyuncuya nefis bir orta açtı ve Giroud topu ağlara göndererek farkı 2'ye çıkaran golü attı.

Bu gol maçın da skorunu belirledi. Arsenal böylece 22 puanla liderliğini korurken Palace ise 3 puanla 19. sıradaki yerinde kaldı.

ONBİNLER GOAL.COM'U twitter'DAN TAKİP EDİYOR. SİZ DE KATILIN!

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Arsenal Liderliği Perçinledi: 0-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement