Bank Asya 1. Lig - Son Dakika
Spor

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Sakaryaspor Kulüp Başkanı Erdal Taşkın, devre arasında transfer yasağının kaldırılması için yaptıkları çalışmalarda başarısız olduklarını söyledi.

01.02.2012 19:17

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor Kulüp Başkanı Erdal Taşkın, devre arasında transfer yasağının kaldırılması için yaptıkları çalışmalarda başarısız olduklarını söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sakaryaspor'da transfer yasağı kaldırılamadı. Devre arasında açılan transfer döneminde, Sakaryaspor'un borçlarından dolayı uygulanan transfer yasağını aşmak için mücadele veren yönetimin girişimleri sonuçsuz kaldı.

Kulüp binasında bir açıklama yapan Sakaryaspor Başkanı Erdal Taşkın, "Beklenen günün bu şekilde olmasını istemezdim. Çok detaya girmeden kısaca söylüyorum ki; transfer yasağını kaldırmayı başaramadık. Yine de yılmadan savaşmaya ve elimizdeki imkanlarla daha da ileriye gitmeye devam edeceğiz. Sakaryaspor büyük bir kulüp ve yönetime geldiğimizden beri tüm arkadaşlarımla beraber elimizden geleni yapıyoruz. Borcumuz faizleri ile 4,5 Milyon TL. Biz yönetimin başına geldiğimizde de bunu biliyorduk. Hiç

yılmadık, yılmayacağız da. Son 1 aydır yaşadığımız olaylar bize dostu, düşmanı, Sakaryaspor'u seveni, sevmeyeni gösterdi. Zamanı geldikçe hepsini açıklayacağız. İlk başta da dediğim gibi savaşmaya devam edeceğiz, yılmayacağız" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bank Asya 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement