Barcelona, Kylian Mbappe Transferiyle Bir Taşla İki Kuş Vuracak - Son Dakika
Spor

Barcelona, Kylian Mbappe Transferiyle Bir Taşla İki Kuş Vuracak

Barcelona, Kylian Mbappe için PSG'ye Coutinho'yu önerecek. Katalan ekibi bu transferi gerçekleştirirse, yakın arkadaşının takıma katılması sonrası Neymar, PSG'de kalacak ve Real Madrid'e gitmeyecek.

25.12.2018 10:56  Güncelleme: 10:55

Barcelona, Kylian Mbappe için oyuncusu Philippe Coutinho'yu önerecek. Don Balon'da yer alan habere göre, Barcelona, PSG'nin genç yıldızı Mbappe için orta saha oyuncusu Coutinho'yu önererek bir anlaşma yapmaya hazırlanıyor.

Barcelona, Kylian Mbappe Transferiyle Bir Taşla İki Kuş Vuracak

TRANSFER GERÇEKLEŞİRSE NEYMAR, REAL MADRİD'E GİTMEYECEK

Eğer Coutinho, PSG'de Neymar'la takım arkadaşı olursa, Neymar İspanya'ya dönme fikrinden vazgeçebilir. Barcelona bu anlaşmayı gerçekleştirirse bir taşla iki kuş vuracak; Mbappe'yi kadrosuna katarken, Neymar'ın da ezeli rakipleri Real Madrid'e gitmesine engel olacak.

(Goal)

Barcelona, Kylian Mbappe Transferiyle Bir Taşla İki Kuş Vuracak

Son Dakika Spor Barcelona, Kylian Mbappe Transferiyle Bir Taşla İki Kuş Vuracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Gökdeniz Telli: Coutinho gibi iyi paslar çıkaryan bi oyuncuya yanlış yapıyolar 21 0 Yanıtla
  • Gfb: Bence mbappe ve coutinho yu fenerbahçe almalıdır. Frey ve slimani takasta kullanılmalı. Boşyere bonservis parasıda vermemiş olur kulüp. 1 1 Yanıtla
  • erain: yaw hehee 1 0 Yanıtla
  • tunç: İyi de teorik olarak monaco nun futbolcusu, fıs haber 0 0 Yanıtla
  • Mehmet Yıldız : Sırf haber olsun diye yapılmış uydurma bir haber Messi suarez dembele barça nın ileri 3'lüsü mbappeyi alıp hangisini kesecekler Messi ve suarez barça nın sembol isimleri büyük ihtimalle futbolu orda bırakacaklar dembele daha yaşı genç ve klas bir topçu barça coutinhoyu bırakmak gibi bir hata yapmaz ki hele ki neymar için asla öyle bir hata yapmaz. Para nerde neymar orda real'de de vatandaşları var vinicius Junior, Marcelo) 0 0 Yanıtla

Advertisement