Bayan Antrenör Minikleri Çalıştırıyor - Son Dakika
Spor

Bayan Antrenör Minikleri Çalıştırıyor

Bayan Antrenör Minikleri Çalıştırıyor

Samsun amatör futbol kulübü Kadıköyspor'un minikler antrenörü Emine Cansu Yılmaz, profesyonel takımları çalıştırmayı hedeflediğini belirtti.

16.08.2013 11:25  Güncelleme: 14:31

Samsun amatör futbol kulübü Kadıköyspor'un minikler antrenörü 25 yaşındaki Emine Cansu Yılmaz, "Profesyonel takımları çalıştırmayı hedefliyorum" dedi.

Emine Cansu Yılmaz, 11 yaşında futbol oynamaya başladığını belirtirken, "Aslında yüzücüydüm. O sırada okulda futbol turnuvası düzenledi. Samsungücü bayan futbol takımının antrenörü Yunus Şenocak, beni beğenip takıma aldı. 1 sezon alt yapıda oynadıktan sonra A takıma yükseldim" diye konuştu. Kulübün kapanması üzerine 4 yıl futbola ara vermek zorunda kaldığını belirterek Yılmaz, şöyle devam etti:

"2007-2008 sezonunda Trabzonspor bayan futbol takımına transfer oldum. 1 sezon Trabzonspor'da oynadıktan sonra okulum nedeniyle Eskişehir'e gittim. Okul takımında oynadım. Daha sonra faal futbol hayatımı noktaladım."

Ailesinin kendisini desteklediğini ve hiç yalnız bırakmadığını, beden eğitimi öğretmeni olduğunu belirten Emine Cansu Yılmaz, 2 yıl önce Kadıköyspor'dan gelen teklifi değerlendirerek 2004 ve üstü doğumlu sporculara antrenörlük, yarışmacı gruplarda da yardımcı antrenörlük yaptığını dile getirdi. Yılmaz, son olarak, "Antrenörlüğe devam edip kendimi geliştirmek ve profesyonel bir takımda görev almak istiyorum. Umarım bunu başarırım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bayan Antrenör Minikleri Çalıştırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement