Bursaspor'da Yeni Transferler İdmana Çıktı - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Yeni Transferler İdmana Çıktı

Bursaspor\'da Yeni Transferler İdmana Çıktı

Bursaspor devre arası hazırlık çalışmalarını Özlüce Tesisleri'nde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

04.01.2013 20:22

Bursaspor devre arası hazırlık çalışmalarını Özlüce Tesisleri'nde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeşil beyazlı ekibin yeni transferleri Şener ve Onur da takımla birlikte ilk idmanına çıktı.

Bursaspor'un devre arası hazırlık çalışmaları kapsamında Özlüce Tesisleri'nde sürdürdüğü kamp akşam saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Yeşil beyazlılar 5'e 2 pas çalışmasının ardından minyatür kalelerde kontrol pas çalışması ile antrenmanı tamamladı.

ŞENER VE ONUR'A ALKIŞ

Yeni transferler Şener Özbayraklı ve Onur Akbay'ın yanı sıra izinden dönen Teteh Bangura ve Petteri Forsell'de takımla çalışmalara başladı. Gökçek Vederson ve sakatlığı bulunan Tuncay Şanlı takımdan ayrı kondisyon salonunda çalıştı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam antrenman öncesi futbolcularıyla yaptığı kısa toplantıda takıma yeni katılan Şener ve Onur'u takım arkadaşlarına tanıttı. Takım arkadaşları da iki futbolcuyu alkışladı. Bu arada Onur ve Şener kendilerini 3 buçuk yıllığına yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

SHÇEK'TEN ZİYARET

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu sporcuları akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'ne gelerek Bursaspor'u ziyaret etti. Antrenman sahasında takım için getirdikleri hediyeleri futbolculara takdim eden genç sporcular daha sonra saha kenarından antrenmanı izledi. Futbolcular ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren genç sporcular daha sonra başarı dileklerini ileterek Özlüce Tesisleri'nden ayrıldılar.

SUNDERLAND N'DİAYE'DE ISRARCI

Öte yandan dün takımın yetenekli orta saha oyuncusu Alfred N'Diaye'ye transfer teklifi için kulübe gelen ve Başkan İbrahim Yazıcı ile görüşen Sunderland yetkililerinin bugün İstanbul'a döndüğü öğrenildi. İngiltere Premier Lig ekibinin N'Diaye konusunda ısrarcı olduğu belirtilirken, menajerliğini yürüten ağabeyi de akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'ne yeniden gelerek yönetim kurulu ile görüşme yaptığı öğrenildi.

(CE/RT) - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Yeni Transferler İdmana Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement