Çaykur Rizespor, Eskişehirspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor, Eskişehirspor Maçına Hazırlanıyor

Çaykur Rizespor, Eskişehirspor Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto Süper Ligde 22 Mart Cumartesi günü sahasında Eskişehirspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor hazırlıklarını sürdürdü.

19.03.2014 16:38  Güncelleme: 16:47

Spor Toto Süper Lig'de 22 Mart Cumartesi günü sahasında Eskişehirspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenmana sakatlığı nedeniyle tedavi olan Lualua, Liban Abdi, ve Eren katılmazken; Engin, Ahmet Görkem ve Hakan koşu yaparak antrenmanı tamamladı. Hafif sakatlığı bulunan Cernat ise takımla beraber çalışmalarda yerini aldı.

Yeşil-mavili futbolcular, koşunun ardından kısa pas çalışması yaptı. Karadeniz temsilcisi, 5'e 2 pas çalışmasının ardından şut çalışması gerçekleştirdi. Çalışma, yarı sahada yapılan taktik ağırlıklı maçla sona erdi.

Çaykur Rizespor'da, orta saha oyuncusu Kağan Söylemezgiller idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehir maçının önemini farkında olduklarını dile getirirerek, "Puan almamız gerekiyor. Geçen hafta Beşiktaş ile berabere kaldık. O maçı alabilirdik ayrıca kaybedebilirdikte. Bu hafta bunu telafi ederek üç puan almak istiyoruz. Sonrasında Akhisar maçımız var oradan da üç puan ile dönmek istiyoruz. Taraftarımızı, yöneticilerimizi ve teknik heyetimizi sevindirmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor, Eskişehirspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement