Deshamps'tan Benzema Açıklaması! - Son Dakika
Spor

Deshamps'tan Benzema Açıklaması!

Deshamps\'tan Benzema Açıklaması!

Didier Deschamps, Hollanda ve Rusya ile oynanacak hazırlık maçlarının kadrosuna Karim Benzema ve Mathieu Valbuena'yı dahil etmedi.

19.03.2016 14:08

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Didier Deschamps, Hollanda ve Rusya ile oynanacak hazırlık maçlarının kadrosuna Karim Benzema ve Mathieu Valbuena'yı dahil etmedi. Haklarında devam eden soruşturma bitene kadar 2 ismi kadroya alamayacağını bilmesine karşın Deschamps, gelecekte bu isimleri takımında görmek istiyor.

Yıldız oyuncuların arasında yaşanan şantaj olayının çözümünün bir an önce bulunmasını bekleyen Fransız çalıştırıcı, sonrasında UEFA'ya 31 Mayıs'ta teslim edilecek kadroya iki ismi de ekleme amacında.

Deschamps yaptığı açıklamada, Fransa Başbakanı ve halkın tepkisine rağmen Benzema'yı kadrosunda görmek istediğini belirterek, spor bakanının Benzema hakkındaki olumsuz düşüncelerine saygı duyduğunu söyledi ve "Spor bakanı olduğu için görüşünü söyleme hakkı var. Bu beni rahatsız etmez ancak unutulmamalı ki benden sonra son sözü söyleyecek olan Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet'tir" ifadelerini kullandı.

Fransız teknik adam, Benzema'nın şu an kadroya seçilmesi için uygun olmadığını hatırlatmadan önce basın mensuplarına, federasyon başkanı La Grade'in Benzema ve Valbuena ile birebir yapacağı görüşmelerde orada olmayacağını söyleyerek "Orada olmayacağım. Olmam gerekir mi ki? Eğer siz gazeteciler öyle diyorsanız öyledir. Bu konudan artık yoruldum. Bir karar vermem gerektiğinde vereceğim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Deshamps'tan Benzema Açıklaması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement