Eski Futbolcu Canlı Yayında Soyunarak Fatih Terim'den Destek İstedi - Son Dakika
Spor

Eski Futbolcu Canlı Yayında Soyunarak Fatih Terim'den Destek İstedi

Eski Futbolcu Canlı Yayında Soyunarak Fatih Terim\'den Destek İstedi

Zonguldak'ta yerel televizyona çıkan eski futbolcu Resul Kumaş, stadyumun tribünlerinin yapılabilmesi için Fatih Terim'den destek istedi, canlı yayında soyundu.

05.04.2016 00:14  Güncelleme: 00:41

Zonguldak'ta yerel televizyonda spor programına katılan eski futbolcu Resul Kumaş, şehir stadyumunun yapılabilmesi için futbolculuk dönemlerinde tanıdığı Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'den destek isterken yarı çıplak soyundu.

TERİM'LE FOTOĞRAFINI GÖSTERDİ

"Spor Kritik" adlı programa yorumcu olarak katılan Resul Kumaş, canlı yayında Fatih Terim ile gençlik döneminde çektirdiği fotoğrafı göstererek Zonguldak'taki Karaelmas Kemal Köksal Şehir Stadyumu'nun tribünlerinin yapılabilmesi için destek istedi. Ardından program sunucusu Ender Yüksel'in yorumcu Resul Kumaş'ın ancak soyunursa gündeme gelerek sesini duyabileceği konusunda tartışmalar olduğunu söyledi.

PANTOLONUN KEMERİNİ ÇÖZERKEN REKLAMA GİRİLDİ

Resul Kumaş da Zonguldak milletvekillerini kastederek, "Ben bu Zonguldak için her şeyi yapmaya hazır bir insanım. Benim soyunmam önemli değil. Ben soyunursam o 5 tane milletvekili utanması gerekir" diyerek soyunmaya başladı. Resul Kumaş, takım elbisesinin ceketini, gömleğini ve atletini çıkarttıktan sonra pantolonun kemerini çözerken reklama girildi. O anlar ise canlı yayına yansıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Eski Futbolcu Canlı Yayında Soyunarak Fatih Terim'den Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ra: Fatih terimin aylık kazancı 875.000 TL....milli takım önüne geçeni yeniyor... 1 1 Yanıtla
  • SFZB67: Kaç yıldır Zonguldakspor haykırıyor stadımız çok kötü 1940 model bazı türbünlere seyirci alınmıyor göçük tehlikesinden dolayı diye ama sesini duyan yok ne yapsın adam bide bu yolu denesin.Amatörde oynayan Afyona bile stad yapılırken Zonguldağa yapılmaması bölge milletvekilleri ve spor bakanlığı için bi utançtır. 1 1 Yanıtla
  • Asinan: Davan islam olmalı derdine bak kabirde sorarlar stadyumu 1 0 Yanıtla
    tunç: kürük 0 1
  • koray: Karadeniz hamsisi kaç para 0 0 Yanıtla
  • : Milletvekilimi patavatsız soyguncular. 0 0 Yanıtla
  • Adamın biri: Çülşş 0 0 Yanıtla

Advertisement