Eskişehirspor - Manisaspor Maçının Ardından... - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor - Manisaspor Maçının Ardından...

Eskişehirspor - Manisaspor Maçının Ardından...

Eskişehirspor - Manisaspor Maçının Ardından..

26.11.2010 23:28

ESKİŞEHİRSPOR - MANİSASPOR MAÇININ ARDINDAN...

Eskişehirspor, kendi sahasında Manisaspor'u 2-1 yenerek taraftarlarını sevindirdi. Maç sonrası teknik direktör ve futbolcular karşılaşmanın değerlendirmesini yaptı.

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Öncelikle rakibimiz tebrik ediyorum. İki ayrı 45 dakika izledik. İlk yarı öne geçtik, ama skoru koruyamadık. Her iki takımın ilk golü şans golü oldu. İlk golden sonra ikinci golü bulmamız gerekirdi. Oyun disiplinine sadık kalmamız gerekiyor. İkinci yarıda Burhan, Batuhan ve Sezer'in oyuna girmesi ile Eskişehirspor oyuna biraz daha ağırlığını koymayı başardı. Ne olursa olsun son dakikada o golü yememeliydik. Ben, Bülent Hoca'yı, Eskişehirspor'u kutluyorum. Başarılar diliyorum" dedi.

Eskişehirspor Yardımcı Antrenörü Toprak Kırtoğlu ise "Bütün hafta Manisa takımının bütün özelliklerini çalıştık. İyi bir deplasman takımı. Ona göre bir kurgu ile çıktık. Maçın ilk on dakikasında gol pozisyonları yakaladık. Manisaspor bir şut çekti, gol oldu. İkinci yarıda yapılan değişiklerle oyunu kurtaran taraf biz olduk. Taraftarla birlikte takımımız da inanılmaz bir maç ortaya koydu. Eskişehir halkına ve yerel basına bir şeyler söylemek istiyorum; inanın ki 24 saat tesislerden hiç çıkmıyoruz. Özellikle hocalar olarak biz, bütün hafta rakiplerimiz hakkında kafa patlatıyoruz. Bülent Hoca takım ve şehirden uzaklaştırma almadı. Bütün hafta beraberiz. Bütün hafta değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Maçı maçtan önce kazanırsınız zaten. Dersimize çalışıp, öyle çıkıyoruz. Bazı yazarların Bülent Hoca'nın olmaması takıma zarar verir gibi yazıları, takımımızı olumsuz yönde etkiliyor. Dediğim gibi hafta içi boyunca zaten dersimizi çalışıyoruz. Taraftarımızın desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizi her zaman desteklesinler" şeklinde konuştu.

Eskişehirsporlu defans oyuncusu Nadareviç, "Tek kale oynadığımız bir maçta şanssız bir gol yedik ve mağlup duruma düştük. Ben taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Galibiyeti tüm taraftarlarla berabere kutlamak istiyorum. Eskişehirspor şu anki yerinden çok daha iyi bir yeri hak ediyor. Antrenörümüzün bizden istediklerini sahada gösterdiğimize inanıyorum" dedi.

Eskişehirsporlu Diego da, "Öncelikle çok iyi bir maç oynadığımıza inanıyorum. Yediğimiz gol bizi şoke etti, ama hemen toparladık ve galibiyet elde ettik. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

- -------------------------

- Eskişehirsporlu Nadareviç'in tercüman aracılığı ile konuşması

- Eskişehirsporlu Diego'nun tercüman aracılığı ile konuşması

- Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın konuşması,

- Eskişehirspor Yardımcı Antrenörü Toprak Kırtoğlu'nun konuşması

(KJ:Haber-Kamera:Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor - Manisaspor Maçının Ardından... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement