ESOGÜ'den Eskişehirspor'a Dev Bayraklı Destek - Son Dakika
Spor

ESOGÜ'den Eskişehirspor'a Dev Bayraklı Destek

ESOGÜ\'den Eskişehirspor\'a Dev Bayraklı Destek

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehirsporlular Öğrenci Kulübü işbirliği ile Meşelik Kampüsü girişlerine 2 dev bayrak asarak şehrinin takımına desteğini gösterdi.

11.12.2015 11:56  Güncelleme: 13:13

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ESOGÜ Eskişehirsporlular Öğrenci Kulübü işbirliği ile Meşelik Kampüsü girişlerine 2 tane dev bayrak asarak şehrinin takımına desteğini gösterdi.

ESOGÜ'deki öğretim elemanları, öğrenciler ve tüm çalışanlar adına konuyla ilgili açıklama yapan sağlık, kültür ve spor işlerinden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alparslan Birdane, "Eskişehir'de sevincimizi, hüznümüzü, birliğimizi, beraberliğimizi temsil eden en önemli değerlerimizden biri olan Eskişehirspor'a destek olmak, onun bu zor durumdan kurtulmasını sağlamak, tüm sporcularımızın ve Eskişehirspor'a gönül vermiş herkesin yanında olduğumuzu göstermek için sembolik olarak bu dev bayrakları astık. Biz Eskişehirspor'un başarısı veya başarısızlığına değil onun temsil ettiği değerlerle; yani şehre kattığı enerjiye, inanca, azme ve hiçbir zaman pes etmeyen inatçı kimliğiyle şehrimize kattığı mücadeleci ruha önem veriyoruz. Bu yüzden bize kattığı değerlere karşılık bir şükran ifadesi olarak her zaman takımımıza destek vermeye devam edeceğiz. ESOGÜ tüm birimleriyle takımımızın arkasındadır" dedi ve takıma bundan sonraki maçlarında başarılar diledi.

ESOGÜ Eskişehirsporlular Kulübü (ÜniESES) danışmanı Doç. Dr. Semih Bilge ise, Eskişehir'in en önemli markalarından biri olan Eskişehirspor'a desteklerinden ötürü başta Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür ederek, kendilerine Eskişehirspor atkısı hediye etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor ESOGÜ'den Eskişehirspor'a Dev Bayraklı Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement