İnegölspor'da Giresunspor maçı hazırlıkları - Son Dakika
Spor

İnegölspor'da Giresunspor maçı hazırlıkları

İnegölspor\'da Giresunspor maçı hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, sahasında Giresunspor ile karşılaşacak İnegölspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, "İçeride kaybetmeye hiç tahammülümüz yok" dedi.

21.11.2013 19:27

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, sahasında Giresunspor ile karşılaşacak İnegölspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, "İçeride kaybetmeye hiç tahammülümüz yok" dedi.

Bulut, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresunspor'da teknik direktör Ahmet Ertem'in görevinden ayrıldığını hatırlattı.

Teknik heyet değişikliklerinin kimi zaman takımlara olumlu etki edebileceğini vurgulayan Bulut, şöyle devam etti:

"Çok dikkatli olmamız gereken bir maç. Giresunspor iyi, kaliteli bir ekip ama iyi skorlar alamadı. Bundan dolayı sıkıntılılar. Bu grupta her takım her takımı yenecek güce ve kapasiteye sahip. Bu maça iyi konsantre olmalıyız. İçeride kaybetmeye hiç tahammülümüz yok. Hesaplamalarımıza göre almamız gereken puandan iki puan gerideyiz. İnşallah bunu bir deplasman galibiyetiyle telafi ederiz. İnşallah hafta sonu taraftarımızın da desteğiyle iyi futbol oynayarak sahadan 3 puanla ayrılırız."

Sarı kart cezalıları Bilal Özdemir ve Ercan Göç'ün, Giresunspor karşısında forma giyemeyeceği bilgisini veren Bulut, hafif sakatlıkları bulunan Raif Demir, Metin Akan ve Eray Açıkgöz'ün durumlarının ise maç saatine kadar netleşeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İnegölspor'da Giresunspor maçı hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement