İngiltere'de Takım Kaptanı Kulüpten Kovuldu - Son Dakika
Spor

İngiltere'de Takım Kaptanı Kulüpten Kovuldu

İngiltere\'de Takım Kaptanı Kulüpten Kovuldu

Goole takımı kaptanı Karl Colley, Coalville Town ile yaptıkları maç sırasında rakip takım taraftarına saldırdığı için kulüpten ihraç edildi.

26.01.2014 16:34

İngiltere Amatör Lig'de mücadele eden Goole takımı kaptanı Karl Colley, Coalville Town ile yaptıkları maç sırasında rakip takım taraftarına saldırdığı için kulüpten kovuldu.

Tribüne girerek rakip takım taraftarına saldıran Colley, takımının teknik ekibi tarafından sakinleştirildi. Taraftara saldırması nedeniyle kırmızı kart görerek oyun dışı kalan 30 yaşındaki savunma oyuncusu, 3-0 kaybettikleri maçtan bir gün sonra kulüpten ihraç edildi.

Öte yandan İngiltere'de yaşanan bu futbolcu-taraftar gerginliği, Manchester United'ın unutulmaz oyuncusu Eric Cantona'nın bir seyirciye uçan tekme attığı karşılaşma ile aynı tarihte gerçekleşti.

Colley'nin rakip takım tribününe girerek taraftara saldırdığı olaydan tam 19 yıl önce, 25 Ocak 1995 tarihinde, Manchester United'ın Crystal Palace ile karşılaştığı mücadelede kırmızı kart gördükten sonra taraftara uçan tekme atan Cantona, unutulmazlar arasına girmişti. Fransız futbolcu bu davranışı yüzünden 9 ay futboldan men cezası almıştı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İngiltere'de Takım Kaptanı Kulüpten Kovuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement