Kepez Belediyesi Spor Kulübü Cimnastik Takımı 3 Altın ve 1 Gümüş Madalya Kazandı - Son Dakika
Spor

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Cimnastik Takımı 3 Altın ve 1 Gümüş Madalya Kazandı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Cimnastik Takımı 3 Altın ve 1 Gümüş Madalya Kazandı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü cimnastik takımı, Antalya Artistlik Cimnastik İl Birinciliği ve Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında 3 altın, 1 gümüş madalya elde etti. Ela Tanem Tankuş 'Minik B' ve 'Minik Kızlar'da altın madalya, Sevinç Özdemir 'Yıldız Kızlar'da altın madalya kazandı. Sara Kıcıman ise 'Küçük Kızlar' kategorisinde gümüş madalya elde etti. Bu sonuçlarla Kepez Belediyesinin cimnastikçileri Türkiye şampiyonasına ve Mersin'de düzenlenecek olan Analig Akdeniz Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

25.06.2023 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi Spor Kulübü cimnastik takımı, Antalya Artistlik Cimnastik İl Birinciliği ve Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında 3 altın, 1 gümüş madalya elde etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Muratpaşa Cimnastik Salonu'nda düzenlenen müsabakalarda Ela Tanem Tankuş 'Minik B' ve 'Minik Kızlar'da altın madalya, Sevinç Özdemir 'Yıldız Kızlar'da altın madalya kazandı. Sara Kıcıman ise 'Küçük Kızlar' kategorisinde gümüş madalya elde etti.

Bu sonuçlarla Kepez Belediyesinin cimnastikçileri Türkiye şampiyonasına ve Mersin'de düzenlenecek olan Analig Akdeniz Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kepez Belediyesi Spor Kulübü Cimnastik Takımı 3 Altın ve 1 Gümüş Madalya Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement