Kocaeli U18 Ligi'nde Başiskele ve Körfez Berabere Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Kocaeli U18 Ligi'nde Başiskele ve Körfez Berabere Kaldı

Kocaeli U18 Ligi\'nde Başiskele ve Körfez Berabere Kaldı
01.12.2025 16:08  Güncelleme: 16:10

Kocaeli Amatör Futbol U18 Ligi C grubunda Başiskele Belediyespor ile Körfez Gençlerbirliği SK karşı karşıya geldi. Başiskele Binbaşı Kulaksız Stadı'ndaki mücadele, 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Her iki takım da 3. hafta sonunda 7 puana ulaştı.

Kocaeli Amatör Futbol U18 Ligi C grubunda Başiskele Belediyespor ile Körfez Gençlerbirliği SK U18 futbol takımları karşılaştı. Başiskele Binbaşı Kulaksız Stadında oynanan mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmada Körfez Gençlerbirliği, 20. dakikada Oğuzhan Taha Uzun'un attığı golle 0-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda ise Başiskele Belediyespor, 60. dakikada bulduğu golle skoru 1-1'e getirdi. Maçın 65. dakikasında Körfez Gençlerbirliği'nden Hüseyin Batu Gökdağ kırmızı kart gördü.

Bu beraberliğin ardından ligde 3. hafta sonunda her iki takım da 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7'şer puana ulaştı. Körfez Gençlerbirliği, ligin 4. haftasında kendi evinde İzmit Kireçocakları Spor Kulübü ile karşılaşacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kocaeli U18 Ligi'nde Başiskele ve Körfez Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement