Kurtdere Er Meydanı'nda Güreşler Kıran Kırana Sürüyor - Son Dakika
Spor

Kurtdere Er Meydanı'nda Güreşler Kıran Kırana Sürüyor

Kurtdere Er Meydanı\'nda Güreşler Kıran Kırana Sürüyor

Karesi Belediyesi tarafından Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına organize edilen Kurtdere Yağlı Güreşleri’nde er meydanına çıkan pehlivanlar kıran kırana güreşiyor.

16.08.2015 14:53

Karesi Belediyesi tarafından Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına organize edilen Kurtdere Yağlı Güreşleri'nde er meydanına çıkan pehlivanlar kıran kırana güreşiyor.

Karesi Belediyesi tarafından organize edilen Balıkesir'in Karesi ilçesine bağlı Kurtdere kırsal mahallesindeki Kurtdere Yağlı Güreşleri başladı. Binden fazla sporcunun katıldığı güreşler kıran kırana çekişmeye sahne olurken, güreşlere Antalya, Konya, Bursa, İstanbul ve Balıkesir'den çok sayıda güreşçi katıldı. Güreş federasyonu temsilcileri ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde yapılan yağlı güreşlerin güreş ağalarının katıldığı güreşlere ayrıca Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman katıldı. Güreşçiler er meydanına 'Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz' yazılı pankart ile çıktı.

Alt boylarda güreşlerle başlayan mücadeleler sonunda başpehlivan adayları ilk kuralarını çekti. Çekişmeli mücadelelere sahne olan güreşler akşam saatlerinde yapılacak başpehlivanlık güreşi ile sona erecek. Güreşçiler, rakiplerinin yanı sıra sıcak hava ile de mücadele veriyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kurtdere Er Meydanı'nda Güreşler Kıran Kırana Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement