Üzerine Kale Direği Düşen Futbolcu Toprağa Verildi - Son Dakika
Spor

Üzerine Kale Direği Düşen Futbolcu Toprağa Verildi

Üzerine Kale Direği Düşen Futbolcu Toprağa Verildi

Balıkesirspor alt yapısında oynayan ve kalenin üzerine devrilmesi sonucunda hayatını kaybeden lise öğrencisi Ali Gündoğan, köyünde toprağa verildi.

12.09.2013 17:51  Güncelleme: 21:24

Balıkesirspor alt yapısındaki U19 takımında oynayan ve barfiks çekerken kalenin devrilmesi neticesinde hayatını kaybeden 17 yaşındaki lise öğrencisi Ali Gündoğan, İvrindi ilçesine bağlı Geçmiş köyünde toprağa verildi.

Balıkesir Hacıilbey Anadolu Ticaret Lisesi'nde bu sene 4. sınıfa geçen Ali Gündoğan, Balıkesirspor U19 kadrosuna alınmıştı. 1996 doğumlu olan başarılı genç forvet, kulüp tesislerinde çıktığı idmanda takımdan ayrı çalışırken barfiks çekmek için tuttuğu seyyar kalenin üzerine düşmesi üzerine ağır yaralanmış, kaldırılıdğı hastanede 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetmişti. Bugün Balıkesirspor Kulübü Tesislerinde düzenlenen törenden sonra Ali Gündoğan'ın cenazesi memleketi olan İvrindi ilçesine bağlı Geçmiş köyüne götürüldü. Genç futbolcunun cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi.

Balıkesirspor Kulübü'ndeki tören ile İvrindi Gemiş köyündeki cenaze namazına Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir Belediye Başkan Yardımcısı ve Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Balıkesirspor Kulübü Altyapı sorumlusu Eşref Erkekoğlu, Balıkesirsporlu yöneticiler, futbolcular ile Gündoğan'ın ailesi ve diğer sevenleri katıldı.

EN ACI FOTOĞRAF

Balıkesirspor U19 takımında forma giyen forvet Ali Gündoğan'ın en yakın arkadaşları Hakan Baş ve Murat Özavcı, kardeş gibi oldukları arkadaşları Ali'yi kaybetmenin acısını yaşadı. Tesislerde kalan genç yetenekler, aynı zamanda oda arkadaşıydı. Her yerde üçlü olarak fotoğrafları olan Hakan, Ali ve Murat'ı ölüm ayırdı. Üçlüden geriye kalan Hakan ve Murat, cenaze töreninde, çok sevdikleri arkadaşları Ali'nin tabutunun başında, bu defa onun yeni formasıyla çekildiği hep gülen fotoğrafıyla bekledi. Ailesinin ve Balıkesirspor camiasının büyük acı yaşadığı olayda, bu takım arkadaşlarının yaşadığı tarifsiz acı da yürekleri burktu. Hakan ve Murat, canları kadar sevdikleri arkadaşları Ali'ye son görevlerini yaparken gözyaşlarını tutumadı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Üzerine Kale Direği Düşen Futbolcu Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement