Manisaspor'dan Centilmence Karşılama - Son Dakika
Spor

Manisaspor'dan Centilmence Karşılama

Manisaspor\'dan Centilmence Karşılama

Son iki antrenmanda tesislerini Adanaspor’a açan Manisaspor’da, karşılaşma öncesi her iki takımdaki teknik adam ve futbolcular centilmenlik çağrısında bulundu.

25.01.2014 16:44

Son iki antrenmanda tesislerini Adanaspor'a açan Manisaspor'da, karşılaşma öncesi her iki takımdaki teknik adam ve futbolcular centilmenlik çağrısında bulundu.

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş'i kapıda karşılarken, her iki teknik adam bir süre sohbet etti. Daha sonra objektiflerin karşısına geçen Özdeş ve Eriş birbirlerine başarı dileğinde bulundu. Manisaspor'lu Gökay İravul da turuncu-beyazlı futbolculardan Talha ve Aykut ile sohbet etti.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, öncelikle gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Manisaspor Kulübüne teşekkür etti. 3 puan hasretine son vermek istediklerini söyleyen deneyimli teknik adam, "Uche'nin transfer edilmesi ve Ergin'in yeniden aramıza katılması ile güç kazandık. Haftalardır süre gelen şanssızlığımızı deplasmanda kırmak ve kötü günleri sona erdirmek istiyoruz. Telafisi olmayan haftaları iyi şekilde atlatarak sıralamada yukarılara çıkmak düşüncesindeyiz" diye konuştu.

Adanaspor'da, Tiago ve sakatlıkları süren Marco ile Cem Manisaspor karşısında forma giyemeyecek. Son çalışmasını Manisaspor Tesislerinde yapan turuncu-beyazlılar da yeni transfer Kalu Uche'nin lisans işlemleri tamamlandı ve maç kadrosuna dahil edildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisaspor'dan Centilmence Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement