Bahçeli'den, Akşenir'in Gökhan Zan hamlesine cevap mı geliyor? Samet Aybaba paylaşımı kulisleri salladı - Son Dakika
Spor

Bahçeli'den, Akşenir'in Gökhan Zan hamlesine cevap mı geliyor? Samet Aybaba paylaşımı kulisleri salladı

Trabzonspor'un efsanesi Ünal Karaman ve eski milli futbolcu Gökhan Zan'a İYİ Partli lideri Meral Akşenir'in rozet takmasının ardından MHP Genel Başkanı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Akın Yavuz'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Ünlü teknik direktör Samet Aybaba ile kare paylaşan Yavuz, "Kıymetli hemşehrim Samet Aybaba hocamla bugünden bir kare..." notunu düştü, MHP'nin Aybaba hamlesi yapacağı söylentileri doğdu.

22.03.2023 19:17  Güncelleme: 20:25

Futbol dünyasının önemli simalarının siyaset sahnesine atılmasıyla gündem hareketlendi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzonspor'un efsane futbolcusu ve teknik direktörü Ünal Karaman ile Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Takım formaları giyen eski futbolcu Gökhan Zan'a rozet taktı.

MHP'den Ünal Karaman ve Gökhan Zan hamlesine karşılık mı geliyor? Samet Aybaba fotoğrafı kulisleri hareketlendirdi

ÜNAL KARAMAN KONYA'DAN, GÖKHAN ZAN HATAY'DAN ADAY OLDU

Ünal Karaman,memleketi Konya'dan İYİ Parti milletvekili aday adayı oldu. Gökhan Zan da memleketi İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

MHP'den Ünal Karaman ve Gökhan Zan hamlesine karşılık mı geliyor? Samet Aybaba fotoğrafı kulisleri hareketlendirdi

YAVUZ'DAN, SAMET AYBABA PAYLAŞIMI

Yaşananların ardından MHP Genel Başkanı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Akın Yavuz, sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Yavuz, ünlü teknik direktör ile birlikte olduğu kareyi "Kıymetli hemşehrim, Samet Aybaba hocamla bugünden bir kare.." notuyla paylaştı.

MHP'den Ünal Karaman ve Gökhan Zan hamlesine karşılık mı geliyor? Samet Aybaba fotoğrafı kulisleri hareketlendirdi

BAHÇELİ'NİN HEMŞEHRİSİ

Bu paylaşım, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi olan Osmaniye doğumlu Samet Aybaba'nın MHP'den milletvekili aday adayı olacağı söylentilerini doğurdu.

Bahçeli\'den, Akşenir\'in Gökhan Zan hamlesine cevap mı geliyor? Samet Aybaba paylaşımı kulisleri salladı

Son Dakika Spor Bahçeli'den, Akşenir'in Gökhan Zan hamlesine cevap mı geliyor? Samet Aybaba paylaşımı kulisleri salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Alper006 : Ünal karamanı ülkücü milliyetçi bilirdik demekki her gördüğüne inanmayacaksin meyveler gibi insanların içide çürüyebiliyor. Ülkücülerin yerinde bellidir Ünal Karaman ülkücüyüm demekle yani lafla ülkücü olunmuyor. 25 28 Yanıtla
  • Kasim Ozdal: Bir de kaleci aldım mı futbol takımı hazır.Iyi parti spor kulübü 10 13 Yanıtla
  • Ahmet eren Kacmaz: Siyasetle alakası olmayanlar millet vekili oluyor sanatcı futbolcu siyaset yapmak kimlere kaldı 19 3 Yanıtla
  • sait acar: Ünal hoca,bin kere maşallah.allah yardımcın olsun. 2 0 Yanıtla

Advertisement