Orduspor'da Bursaspor Mesaisi Başladı - Son Dakika
Spor

Orduspor'da Bursaspor Mesaisi Başladı

Orduspor\'da Bursaspor Mesaisi Başladı

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'in 15.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı.

03.12.2012 15:38

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Agustin Garcia ile David Barral, kondisyoner Angel Puebla eşliğinde çalışırken, Onur Tuncer, Ferhat Çökmüş ve Nizamettin Çalışkan salonda çalıştı. Sakatlığı bulunan Selçuk Şahin ise antrenmana katılmadı.

Antrenman, düz koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalar ile devam ederken, Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cuper, alınan köyü sonuçları kabul ettiklerini, bu kötü oyunu kabullenmelerinin iyi bir şey olduğunu belirtirken, "Kötü oyunu kabul ettikçe çözmeye çalışıyoruz" dedi.

Cuper yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "5- 6 hafta boyunca iyi top oynadık ve iyi sonuçlar aldık. Daha sonrasında negatif sonuçlar almaya başladık. Fakat bu kötü oynadık değil. Trabzonspor maçında daha iyi oynadık ama istediğimiz sonucu alamadık. Belki bazı maçlarda da iyi oynayıp aynı sonuçları aldık. Kabul etmek gerekir ki aldığımız sonuçlar bizim için negatif sonuçlar. Ama bunu da kabul etmemiz iyi. Çünkü kabul ettikçe, bunları çözmeye çalışıyoruz. Şunu da düşünmemiz gerekiyor, biz ligin belli bölümlerinde bazı şeyleri başarabildiysek, bu 'bazı şeyleri yapabiliriz' demektir. Bunu düşünerek de iyi sonuçlar almaya çalışacağız."

Teknik direktörü Cuper, Bursaspor ve Antalyaspor maçlarının zor maçlar olduğunu söylerken, Bursa'dan galibiyetle dönmek istediklerini vurgulayarak şöyle konuştu:

"Bunu her zaman söylüyorum. Ama öncelikle kendi yaptıklarımıza bakmamız şart. Takımın bir süredir sahada düzgün yapamadıkları var. Bunları da bugünden itibaren hafta sonuna kadar düzeltmemiz gerekiyor. Bursaspor maçından sonra da Medical Park Antalyaspor ile maçımız var. Aslında bütün maçlar zor. Ama biliyoruz ki Bursaspor'da güçlü bir takım. Aslında bizim kendi yaptıklarımıza bakmamız gerekiyor ve bu hafta birçok şeyi düzeltmemiz gerekiyor." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor'da Bursaspor Mesaisi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement