Şanlıurfaspor Seri Peşinde - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Seri Peşinde

Şanlıurfaspor Seri Peşinde

PTT 1. lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını GAP Vadisi tesislerinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor.

29.01.2014 17:29

PTT 1. lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını GAP Vadisi tesislerinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor.

Bu hafta oynanacak olan karşılaşmayı kazanmak istediklerini belirten Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çavuş, "Haftalar sonra nihayet şanssızlığımızı kırdık. Şimdiki hedefimiz İstanbul Büyükşehir Belediyespor. Bu maçtan da seyircimizin desteği ile 3 puan alarak, ligde istediğimiz yerlere gelmek istiyoruz. Genç ve koşan bir ekibimiz var. Bunu da Kahramanmaraşspor maçında herkes gördü. İnşallah hafta sonu sahadan galip ayrılarak, hem seri yakalamak hem de taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz" dedi.

Şanlıurfaspor'un galibiyet serilerine mutlaka başlayacağını söyleyen teknik direktör Reha Kapsal, "Bu hafta ağırlayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını kazanıp galibiyet serilerine başlamak istiyoruz. Futbolcularıma çok güveniyorum. Kahramanmaraşspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Sankoh'un durumu iyi ve bu haftaki karşılaşmada yerini alacaktır. Manisaspor maçında direkt kırmızı kart gören Abdulhamit Yıldız ise cezalı olduğu için bu haftaki maçta oynayamayacak" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement