Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan, takım olarak Giresunspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyamadıklarını söyledi.

22.12.2013 17:44

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan, takım olarak Giresunspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyamadıklarını söyledi.

Aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade eden Tatan, "Maça iyi başladık. Golü de bulduk. Ama şansız bir gol yedikten sonra oyundan düştük. İkinci yarının başında da yenilen gol ve rakibin tamamen defansa çekilmesi mağlubiyeti getirdi. Çok üzgünüz. Açıkçası söylenecek bir şey yok. İyi değiliz, iyi oynamıyoruz. Neticesinde mağlup oluyoruz. Hocamızın morali bozuk. Hepimizin morali bozuk. Çok üzgünüz. Taraftarlarımızın ayağına sağlık" dedi.

Tatan, ligin ikinci yarısına iyi hazırlanmak istediklerini kaydederek, "Önümüzde devre arası var. Devre arası kampını iyi geçirip, ikinci yarı yapabileceğimizi en iyisini yaparak sonuna kadar götürmek istiyoruz" ifadesini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement