Stoch Bir Aydır Ülkesinde Tatil Yaptığını Söyledi - Son Dakika
Spor

Stoch Bir Aydır Ülkesinde Tatil Yaptığını Söyledi

Stoch Bir Aydır Ülkesinde Tatil Yaptığını Söyledi

Bir aydır ülkesinde olduğunu belirten Miroslav Stoch, “Bu tatil futbolculuk kariyerimde yaptığım en uzun tatil oldu” ifadelerini kullandı.

29.06.2014 16:03

Fenerbahçe’nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch, bu sene kariyerinde bir ilke imza attı. Futbol hayatına ülkesinin Nitra takımında başlayan Stoch, ardından Chelsea, Twente ve PAOK takımlarının da formasını giydi. 2006’da İngiliz devine giderek en ciddi transferini gerçekleştiren oyuncu o dönemden bu yana geçen süre içerisinde en uzun tatilini bu yaz yaptığını söyledi.

Slovak basınına konuşan Stoch, “Dört haftadır evindeyim. Her yıl bir yerlere tatile giderdim. Ancak bu kez Nitra’da kalmayı tercih ettim. Bütün yıl uzak kalmıştım, özlemişim. Ailem ve arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Fenerbahçe’nin kamp çalışmalarının başlamasına da daha bir süre var. Dolayısıyla bu tatil, futbolculuk kariyerimde son 8 yıldır yaptığım en uzun tatil oldu” dedi.

Tercihim Fenerbahçe

Geçtiğimiz yılı PAOK’ta kiralık olarak geçiren 24 yaşındaki oyuncu, “Öncelikle Türkiye’ye dönmeyi tercih ediyorum. Ancak bu sadece bana bağlı bir şey değil. İstanbul’da hala iki yıllık kontratım var. Yabancı sınırı olduğu için bazı tercihlerde bulunulması gerekiyor. Bazı futbolcuların gitmesi gerekiyor. Bakalım bunlar hangileri olacak. Menajerim bir çok kulüple kontak halinde. Neler olacağını göreceğiz” şeklinde konuştu.

Skorer

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Stoch Bir Aydır Ülkesinde Tatil Yaptığını Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement