Stoke City Ligde de Kazanmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Stoke City Ligde de Kazanmak İstiyor

Stoke City Ligde de Kazanmak İstiyor

Premier Lig'in 6. haftasında, Sunderland'ı yenerek Capitol One Cup'ta tur atlayan Stoke City sahasında Newcastle'ı konuk edecek.

29.09.2014 01:30

Premier Lig’in 6. hafta mücadelesinde 3 puanla alt sıralarda yer alan Newcastle 5 puanlı Stoke City ’nin konuğu oluyor. Britannia Stadı’ndaki haftanın kapanış maçı TSİ 22:00’de başlayacak. Maçı hakem Craig Pawson yönetecek.

Stoke City hafta içi Capital One Cup’ta Sunderland’ı eleyerek tur atlayan Stoke City galip gelmesi durumunda ligin üst sıralarına çıkma fırsatı yakalayacak.

Ev sahibi ekibin en güçlü silahıysa son kupa maçında iki gol atan Muniesa olacak. Ayrıca Moses ve Diouf da hücumun etkili isimlerinden.

Newcastle cephesindeyse teknik heyet bir hayli düşünceli. Takım hem lige kötü bir performansla başladı hem de birçok sakat oyuncuları var. De Jong, Santon ve Aarons’ın sakatlıklarının yanı sıra kırmızı kart cezası bulunan Abeid’in yokluğunda sahaya çıkacak olan Newcastle’da, Cisse, Gouffran ve Krul’un durumları henüz netlik kazanmadı.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ VAR Stoke City’de sakat oyuncular; Odemwingie, Cameron, Walters(şüpheli)

Newcastle’da sakat oyuncular; Santon, Aarons, de Jong, Cisse(şüpheli) - Abeid ise kırmızı kart cezalısı.

MUHTEMEL 11’LER Stoke City: Asmir Begovic, Erik Pieters, Marc Wilson, Ryan Shawcross, Phil Bardsley, Steven N’Zonzi, Glenn Whelan, Victor Moses, Charlie Adam, Mame Biram Diouf, Peter Crouch

Newcastle United: Tim Krul, Paul Dumett, Fabricio Coloccini, Michael Williamson, Daryl Janmaat, Yoan Gouffran, Cheick Tiote, Jack Colback, Remy Cabella, Moussa Sissoko, Emmanuel Rivviere

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Stoke City Ligde de Kazanmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement