Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü (SBK), Mersin Büyükşehir Belediye maçına 'galibiyet' parolasıyla hazırlanıyor.

18.01.2012 18:51

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü (SBK), Mersin Büyükşehir Belediye maçına 'galibiyet' parolasıyla hazırlanıyor.

Ligin ikinci yarısında henüz galibiyet ile tanışamayan SBK, cumartesi günü kendi evinde karşı karşıya geleceği Mersin Büyükşehir Belediye maçı hazırlıklarını Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu'nda sürdürüyor.

Ligin ikinci devresine kötü başladıklarını belirten SBK Baş Antrenörü Kaan Artun, "2012 yılında galibiyet yüzü göremedik. Bundan dolayı çok üzgünüz ve mutsuzuz. Çünkü daha iyi başlayabileceğimize inanıyorum ama olmadı. Cumartesi günü kendi evimizde ağırlayacağımız Mersin Büyükşehir Belediye maçı ligdeki yerimizi korumak ve galibiyet almak adına bizim için çok önemli bir maç olacak. Şu anda eksik ve sakat oyuncularımız yok. Taraftarlarımız da bu tribünleri doldurup özlediğimiz galibiyete ve 2012 yılının

ilk galibiyetini almak istiyoruz. İkinci devre çok daha zorlu geçiyor. Çünkü bütün takımlar eksiklikleri gördükleri yerlere takviye yaptılar. Bizim ihtiyacımız ve takımımızdan memnun olduğumuzdan dolayı takviye yapmaya gerek duymadık" dedi.

8 Ocak 2012 yılında yeni yönetimin kurulduğunu ifade eden SBK Genel Menajeri Filiz Yükrük, "Yeni yönetim ile mevcut başkanımız Ahmet Öztürk'le yola devam ediyoruz. Yeni yönetimin gelmesiyle sporcularımıza tüm ödemelerimizi yaptık. Şu anda herhangi bir sıkıntımız bulunmamaktadır. Bu hafta evimizde Mersin Büyükşehir Belediye maçını kazanmak istiyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement