Vakıfbank'tan Mutlu Son - Son Dakika
Spor

Vakıfbank'tan Mutlu Son

Vakıfbank\'tan Mutlu Son

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi'ndeki altıncı maçında deplasmanda İsviçre temsilcisi Volero Zürih'i 3-2 yenerek ilk tur grubunu yenilgisiz lider tamamladı.

12.12.2012 00:33

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi'ndeki altıncı maçında deplasmanda İsviçre temsilcisi Volero Zürih'i 3-2 yenerek ilk tur grubunu yenilgisiz lider tamamladı.

Güçlü kadrosuyla ve istikrarlı performansıyla göz dolduran VakıfBank, Avrupa'nın bir numaralı kupası Şampiyonlar Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam ediyor. Yer aldığı tüm kupalarda şampiyonluk hedefleyen Sarı-Siyahlılar, grubun son sırasındaki İsviçreli Volero Zürih'i 24-26, 25-21, 25-18, 21-15 ve 15-7'lik setlerle 3-2 yenerek altıda altı yaptı. Puanını 16'ya çıkaran başarılı temsilcimiz, ilk tur grubunu namağlup lider bitirerek ikinci turda saha avantajı yakaladı.

"İKİNCİ TURDA TAKIMIMA GÜVENİYORUM"

VakıfBank Voleybol Takımının Antrenörü Giovanni Guidetti, "Grubu, yenilgisiz lider tamamlamak ilerisi için önemli. Bu amaç doğrultusunda çok çalışıyoruz. Takımıma her anlamda güveniyorum. Bizi diğer takımlardan farklı kılan kazanma hırsımızı ikinci turda sürdürerek hedeflediğimiz yerde olacağız" dedi.

İKİNCİ TUR MAÇLARI 14 OCAK'TA

Şampiyonlar Ligi A Grubunu lider bitirerek ikinci tura yükselen Sarı-Siyahlıların ikinci tur maçları 14 Ocak'ta başlayacak. İlk maçını kura sonucu belirlenecek grup ikincisi bir takımla yapacak olan VakıfBank, saha avantajına sahip olduğu için ikinci maçını sahasında yapacak. Temsilcimiz iki maçını kazanırsa çeyrek final biletini alacak. Galibiyet eşitliğinde ise 'altın set'le kazanan belli olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vakıfbank'tan Mutlu Son - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement