Epson Workforce Pro Wp-4025 Dw İnceleme - Son Dakika
Teknoloji

Epson Workforce Pro Wp-4025 Dw İnceleme

Epson Workforce Pro Wp-4025 Dw İnceleme

Epson markasını bilmeyen yoktur. Baskı ve görüntüleme ürünleri üzerine uzman olan firmanın son ürünlerinden bir tanesi Epson WorkForce Pro WP-4025 DW bu ay mercek altında. ...

21.08.2012 01:00

Epson markasını bilmeyen yoktur. Baskı ve görüntüleme ürünleri üzerine uzman olan firmanın son ürünlerinden bir tanesi Epson WorkForce Pro WP-4025 DW bu ay mercek altında.

Epson WorkForce Pro WP-4025 DW yazıcısı bir mürekkep püskürtmeli yazıcı. Ürün ilk bakışta sade tasarımıyla dikkat çekiyor. Faks veya tarama özelliği olmayan bu yazıcının işlevi renkli ve siyah-beyaz dokümanları bastırma ile sınırlı. 460 x 420 mm boyutlarındaki ürün yuvarlak hatlı mat siyah tasarıma sahip. Yazıcı üzerinde yapılandırılacak ayarlar basit olarak butonlar ile sınırlandırılmış. LDC ekran olmadığı için bu ayarların tuşlar ile organize edilmesi ve buna ek olarak bilgilerin LED ışıklar ile sunulması kullanıcının işini kolaylaştırıyor. Tabii ki bu özellikler bir ekranın yerini alamaz fakat büyük bir sorunda değil.

Epson iki farklı kağıt tepsisi ile donatılmış. Arka dikey tepsi 80 kağıt kapasitesine sahipken ön bölümde bulunan yatay tepsi 250 kağıt alabiliyor. Alt bölüm genellikle etiket, zarf ve fotoğraf baskısı için almak için tasarlanmış. Kolay kurulum özelliklerine sahip olan yazıcının kartuşlarının konumlandırılması oldukça basit. Bu yüzden yazıcıyı aldığınızda kurulum için fazla uğraşmayacaksınız. Ürün üzerinde USB ve Ethernet bağlantı arabirimleri bulunuyor. Bunun yanı sıra ürüne WiFi kablosuz ağı üzerinden de bağlanabiliyorsunuz. Bağlantı için bu üç seçenekten birini tercih etmeniz gerekiyor.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Epson Workforce Pro Wp-4025 Dw İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement