Oneplus 3 Ünvanı Koruyacak! - Son Dakika
Teknoloji

Oneplus 3 Ünvanı Koruyacak!

Oneplus 3 Ünvanı Koruyacak!

Amiral gemi katili ünvanıyla adından söz ettiren OnePlus'ın yeni telefonu olacak olan OnePlus 3, bilindiği üzere 28 Mayıs tarihinde tanıtılacağı belirlenmişti.

02.05.2016 21:08

Amiral gemi katili ünvanıyla adından söz ettiren OnePlus'ın yeni telefonu olacak olan OnePlus 3, bilindiği üzere 28 Mayıs tarihinde tanıtılacağı belirlenmişti. Ortaya çıkan yeni bilgilerde bu kez cihazın fiyatı belli oldu.

2 model ile karşımıza çıkacak olan OnePlus 3'ün fiyatı belli oldu. Yeni bilgilere göre cihazın 4 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip modelinin fiyatı 1999 Yuan yani 310$ olarak belirlenmiş. Cihazın diğer modeli olan 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip modeli hakkında ise herhangi bir fiyat belirtilmemiş. Cihazın bazı donanım özellikleri ise şu şekilde:

Snapdragon 820 işlemci

Adreno 530 grafik birimi

Full HD ekran

8 MP ön ve 16 MP arka kamera

Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi

Rakiplerine nazaran üstün özellik – düşük fiyat anlayışıyla kullanıcılara hitap eden OnePlus, anlaşılan yeni cihazıyla da amiral gemi katili ünvanını koruyacak. Bu politikasıyla OnePlus, geçen sene kırdığı ön sipariş rekorunu bu sene geliştirebilecek mi bekleyip göreceğiz.

Utku Can Barut/

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Oneplus 3 Ünvanı Koruyacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement