Sony, Insomniac Games'in yeni Spider-Man oyununu iptal edecek mi? - Son Dakika
Teknoloji

Sony, Insomniac Games'in yeni Spider-Man oyununu iptal edecek mi?

Sony, Insomniac Games\'in yeni Spider-Man oyununu iptal edecek mi?

Sony'nin PlayStation stüdyolarından yaklaşık 900 kişiyi işten çıkarması, Insomniac Games'in yeni Spider-Man oyununun iptal edileceği iddialarını gündeme getirdi. Şu an için resmi bir açıklama olmasa da, oyun severler bu duruma tepki gösteriyor. Sony'nin ekonomik daralmayla nasıl başa çıkacağı ise merak konusu.

01.03.2024 02:13  Güncelleme: 02:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyun sektöründe gerileme dönemine giren Sony, geçtiğimiz günlerde PlayStation stüdyolarından yaklaşık 900 kişiyle yollarını ayıracağını açıklamıştı. Insomniac Games stüdyosunun da yaptığı son paylaşımda bu işten çıkarma dalgasından etkileneceğini belirtmesi, kafaları oldukça karıştırmış durumda.

Spider-Man serisini geliştirmesiyle bilinen stüdyonun, serinin devam oyununu iptal edeceği iddiaları ortaya atıldı. Şu an için herhangi bir resmi açıklama olmasa da, oyunun bazı fanları bu iddialar karşısında sert tepki gösterdi. İşte tüm detaylar…

Yeni Spider-Man oyunu iptal mi edilecek?

Geçtiğimiz yıl karşımıza Spider-Man 2 birçok kişi tarafından oldukça beğenilmiş, devam oyunu için şimdiden gün sayılmaya başlanmıştı. Ancak geliştirici Insomniac Games'in birçok ekip üyesini kaybedecek olması, bu konuda büyük bir şüphe yarattı. Zaten çok büyük olmadığı bilinen stüdyonun, kapsamlı bir açık dünyaya sahip Spider-Man gibi bir oyunun altından artık nasıl kalkabileceğinden endişe duyuluyor.

Yaşanan işten çıkarma vakasından dolayı oldukça üzgün olduklarını belirten Insomniac yöneticileri, oyun severleri memnun edebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Stüdyonun bu yükün altından kalkıp kalkamayacağını ise önümüzdeki dönemde birlikte göreceğiz. Şu an için, yeni Spider-Man oyunu hakkında gelen resmi bir bilgi olmasa da, herhangi bir iptal durumu da henüz söz konusu değil. Sony'nin içinde bulunduğu ekonomik daralmayla nasıl başa çıkacağı ise merak konusu.

Sony, PlayStation bölümünden birçok kişiyi işten çıkarıyor

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Sony'nin uyguladığı strateji doğru mu? Spider-Man oyunlarını seviyor musunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerli.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Sony, Insomniac Games'in yeni Spider-Man oyununu iptal edecek mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement