Antalya Gazipaşa'da Vefa Projesi ile yaşlı ve engellilere destek - Son Dakika
Yaşam

Antalya Gazipaşa'da Vefa Projesi ile yaşlı ve engellilere destek

Antalya Gazipaşa\'da Vefa Projesi ile yaşlı ve engellilere destek

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, Gazipaşa Kaymakamlığı SYDV bünyesinde görev alan Vefa Birimi ekipleri, son bir haftada 100 hane ziyareti ile 115 faaliyet gerçekleştirerek yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladı.

17.07.2023 16:35

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşlı ve engellilerin ihtiyaçları "Vefa" projesiyle karşılanıyor. Gazipaşa Kaymakamlığı SYDV bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Birimi ekipleri, son bir haftada 100 hane ziyareti ile 115 faaliyet gerçekleştirdi.

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan "Vefa" projesi ekipleri, 53 mahallede çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, son bir haftada (10-14 Temmuz) 100 hane ziyareti ile 115 faaliyet gerçekleştirdi. Projede görevli ekipler Yeni Mahalle Çığlık, Çörüş, Bakılar, Koru, Pazarcı, Karaçukur, Yenigüney, Aydıncık, Küçüklü, Çakmak, Cumhuriyet, Çalıpınar, İnal, Yakacık, Yeşilyurt, Beyobası, Karalar, Kahyalar, Yeni mahalle, Gazi mahallesi, Esentepe, Korubaşı, Hasdere, Güney, Çobanlar ve Muzkent mahallelerine yaptıkları ziyaretlerde tespit ettikleri yaşlı ve engelli vatandaşların hane temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçlarını karşıladılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Antalya Gazipaşa'da Vefa Projesi ile yaşlı ve engellilere destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement