25. Genç İletişimciler Yarışması - Son Dakika
Yerel

25. Genç İletişimciler Yarışması

25. Genç İletişimciler Yarışması

Yarışmada birinci olan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerine teşekkür belgesi verildi.

24.12.2013 17:56  Güncelleme: 10:05

Aydın Doğan Vakfı'nın üniversitelerin iletişim fakültelerinde öğrenim gören öğrenciler arasında bu yıl 25'incisi düzenlediği Genç İletişimciler Yarışması'nda 15 ödülle Türkiye birincisi olan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerine, teşekkür belgesi verildi.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, üniversitenin Hukuk Fakültesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, İletişim Fakültesinin elde ettiği başarının rastlantı değil, kalıcı ve istikrarlı olduğunu söyledi.

Fakültelerinin son 3 yıldır birinci olduğunu anlatan Kurtcephe, rakipleri arasında 100 yılı devirmiş üniversiteler bulunduğunu kaydetti.

Başarının yolunun inanmaktan geçtiğini vurgulayan Kurtcephe, "Başarının sırrı, öğrencilerimizin yarışmayı kazanacaklarına inanmalarıdır. Yarışma için 50 bin liralık bütçe ayırdık. Gelecek yıl 100 bin lira kaynak aktaracağız" dedi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık ise yarışmaya bin 200 civarında projenin katıldığını bildirdi. 15'i bu yıl olmak üzere 3 yılda 48 ödül kazandıklarına dikkati çeken Arık, yarışmayı öğrencileri yetiştirme yolunda çok önemli bir fırsat olarak gördüklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından yarışmada dereceye giren öğrencilere teşekkür belgesi ve hediyeler verildi.

Törene Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Esen Diler, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Akdeniz İletişim Derneği Başkanı Hüsamettin Oğuz, Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, basın kuruluşlarının temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 25. Genç İletişimciler Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement