AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz Adilcevaz'da Vatandaşlarla Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz Adilcevaz'da Vatandaşlarla Bayramlaştı

AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz Adilcevaz\'da Vatandaşlarla Bayramlaştı

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Adilcevaz ilçesine gelerek belediye binasında vatandaşlarla bayramlaştı.

31.07.2014 18:34

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Adilcevaz ilçesine gelerek belediye binasında vatandaşlarla bayramlaştı.

İlçeye gelen Milletvekili Vedat Demiröz, Ak Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu ve Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban'ı belediye binası önünde Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ak Parti ilçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun, il genel meclis üyesi Halil Sergici, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar karşıladı.

Adilcevaz halkının Ramazan bayramını kutlayan Milletvekili Vedat Demiröz yaptığı konuşmada; "Son zamanlarda Müslüman coğrafyasında sıkıntılı ve acı dolu günler yaşanıyor. Dualarımızla inşallah en kısa zamanda bu coğrafyadaki Müslüman kardeşlerimizin acı ve gözyaşlarının dinmesini umut ediyoruz. Meclisteki torba yasası çalışmalarımızdan dolayı Ramazan ayında ilimize pek gelemedik. Ramazan ayı boyunca bir kez gelebildim ve o zamanki iftarımızı da Adilcevazlı hemşerilerimizle birlikte açmak nasip oldu" dedi.

10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Demiröz, halkın ilk defa Cumhurbaşkanını seçeceği seçimin önemli olduğuna vurgu yaparak, bu seçimin yeni bir dönemim başlangıcı olacağını söyledi.

Milletvekili Vedat Demiröz ayrıca Ak Parti Adilcevaz ilçe teşkilatının yeni yönetim kuruluna hayırlı olması temennisinde bulunarak, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

Adilcevaz belediye başkanı Necati Gürsoy ise yaptığı kısa konuşmada; Milletvekili Vedat Demiröz ve beraberinde ilçeye gelen Ak Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu ve Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek teşekkür etti.

Milletvekili Vedat Demiröz ve beraberindeki heyet daha sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Van'da ki mitingine katılmak üzere Van'a hareket ettiler. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz Adilcevaz'da Vatandaşlarla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement