AK Parti'de Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Devir Teslim Töreni

AK Parti\'de Devir Teslim Töreni

AK Parti Hakkari İl Başkanlığı’na seçilen Nurettin Fırat, görevi eski il başkanı Abdulmuttalip Özbek’ten devraldı.

09.02.2015 13:45

AK Parti Hakkari İl Başkanlığı'na seçilen Nurettin Fırat, görevi eski il başkanı Abdulmuttalip Özbek'ten devraldı.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da katımıyla dün gerçekleştirilen 5. Olağan İl Kongresi'nde seçilen Nurettin Fırat, bugün düzenlenen devir teslim töreniyle yönetimi Abdulmutalip Özbek'ten devraldı. Muş Milletvekili Muzaffer Çakar'ın da katıldığı törende konuşan Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti'de görev değişikliklerinin bir yakıt ikmali, yenilenme ve değişim süreci olarak değerlendirildiğini ifade ederek, "Görev yapacak yeni başkana başarılar dilerim. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçim çok önemli. Seçimlerde teşkilatlarımızın tamamının çok önemli rolleri oluyor. AK Parti teşkilatımızın bu seçimlerden başarıyla çıkacağına inanıyorum. Başta başkanımız Nurettin Fırat olmak üzere bütün arkadaşlarımızın fedakarca çalışacağına inancım sonsuzdur. Şimdiden başarılar diliyorum. İl başkanlığı zor bir görev, ama fedakarca yapıldığı takdirde de Allah'ın rızasını kazanma adına da çok önemli bir pozisyon" dedi.

Eski İl Başkanı Abdulmütalip Özbek ise, bunun bir ayrılık olmadığını söyleyerek, partiye hizmet için her zaman hazır olduğunu belirtti. Bu partinin bir neferi olduğunu aktaran Özbek, nerede görev verilirse, orada hizmet edeceğini ifade etti.

Nurettin Fırat da, il başkanlığı görevinin kendisi için önemli bir vazife olduğunu ve yeni seçilen yönetimle bu ağır yükü beraber yüklediklerini ve yükün altından beraber çıkacaklarını kaydetti.

Yapılan konuşmalardan ardından Abdulmutalip Özbek ile Nurettin Fırat tokalaşarak birbirlerine başarı dileklerinde bulundular. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement